Goedkope treinkaartjes weekend
  • 2 x enkele reis
  • Los van elkaar te gebruiken enkeltjes
  • Alleen te gebruiken in het weekend
  • Te koop t/m 31 december 2019
  • Te gebruiken t/m 31 december 2019
  • 2 Klasse e-tickets
  • Upgrade naar 1e klas niet mogelijk
  • In- en uitchecken niet nodig
  • Prijs: € 20,-
  • Naar de Vakantieveilingen actiepagina
Voor € 10,- in het weekend naar je bestemming met treinkaartjes van VakantieVeilingen

Treinkaartjes Vakantieveilingen

Ben je op zoek naar goedkope treinkaartjes waarmee je zaterdag heen kunt reizen en zondag weer terug? Een soort weekendretour dus? Dan ben je bij VakantieVeilingen aan het juiste adres.

Bij deze veilingsite koop je voor een vast bedrag van € 20,- twee enkeltjes, die je in het weekend op 2 verschillende dagen los van elkaar mag gebruiken. Voor maar € 10,- reis je dus naar een door jou gekozen bestemming. Je hebt daarbij keuze uit alle stations door heel Nederland. Ook zijn er geen afstandsbeperkingen. Of je nu kiest voor het traject Arnhem – Amsterdam of Delfzijl – Kerkrade het maakt voor deze actie niets uit. Omdat tijdens het weekend het daltarief geldt kun je deze treinkaartjes de hele dag gebruiken, dus ook vóór 09.00 uur en tussen 16.00-18.30 uur. Feestdagen worden vaak als weekenddagen gerekend maar voor deze treinkaartjes geldt dat ze niet te gebruiken zijn op feestdagen die op doordeweekse dagen vallen. Dus zijn zijn deze treinkaartjes niet geldig op 2e Kerstdag. Goed om te weten is verder dat de tickets alleen in de 2e klas geldig zijn en dat er geen administratie- of veilingkosten bij komen.

Hoe bestel je deze treinkaartjes?

De treinkaartjes kun je bestellen via deze link Wanneer je op deze site de betaling hebt voldaan ontvang je twee codes die je kunt verzilveren voor de uiteindelijke vervoersbewijzen. Per code kun je 1 treinkaartje verzilveren. Na het verzilveren ontvang je de vervoersbewijzen in je mailbox en kun je deze uitprinten of op je telefoon laden.

Op reis met deze treinkaartjes

Wanneer je gaat reizen met de treinkaartjes is in- of uitchecken niet nodig. Eenmaal verzilverde treinkaartjes zijn dus gelijk gebruiksklaar wanneer je deze uitprint of op je telefoon hebt geladen. De op steeds meer stations aanwezige OV-poortjes kun je openen met de QR-code op je ticket. Belangrijk is dat je op het door de NS reisplanner aangegeven traject blijft reizen. Je mag dus niet met een omweg naar je eindstation reizen. Wel mag je een stop maken op een tussengelegen station, als je vervolgens wel op hetzelfde traject blijft reizen.