HEMA treinkaartjes € 19,95- + koffie of thee met tompouce

HEMA Treinkaartjes 2018
 • Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 19,95
 • Te koop van 15 t/m 28 oktober 2018
 • Te gebruiken t/m 9 december 2018
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Op zaterdag en zon-en feestdagen de hele dag geldig
 • Op werkdagen niet geldig tussen 06.30 – 09.00 
 • E-tickets
 • Bestemming en reisdatum vooraf bepalen
 • Naar de HEMA treinkaartjes actiepagina

Op zoek naar HEMA treinkaartjes? Dan heb je geluk! Want vanaf 15 t/m 28 oktober 2018  kun je online en in de HEMA winkels weer treinkaartjes kopen. Dit keer gaat het om een dagretour voor maar € 19,95 waarmee je een dagje tussen twee stations naar keuze kunt reizen. Daarbij doet HEMA er ook nog eens een coupon bij, die je bij een HEMA restaurant kunt inleveren voor een kop koffie of thee met een heerlijke tompouce.

Goedkopere alternatieven

In vergelijking met deze treinkaartactie van HEMA heeft NS Spoordeelwinkel een goedkoper alternatief. Deze biedt een voordelige dagretour aan voor maar 19 euro, waarbij een kop koffie of thee en een Italiaanse lekkernij zit inbegrepen.  Zie: NS Spoordeelwinkel dagretouractie.

Reizen met deze HEMA treinkaartjes

Deze HEMA treinkaartjes zijn op doordeweekse dagen vanaf 09.00 u. de hele dag te gebruiken. Dus ook in de avondspits van 16.00u. tot 18.30u. Wil je op een zaterdag of een zondag op stap dan kun je er de hele dag gebruik van maken. Je kunt met dit HEMA treinkaartje reizen in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Dus in die van NS, Keolis, R-net, Arriva,, Breng, Connexxion en Blauwnet. Wil je met deze HEMA treinkaartjes gebruik maken van de Intercity Direct of het binnenlandse traject van de ICE? Koop dan een toeslag van € 2,40 en je kan ook met deze treinen mee. In de Thalys of de Eurostar is reizen op vertoon van het HEMA treinkaartje niet toegestaan.

Omdat het bij deze HEMA treinkaartactie om treinkaartjes gaat in de vorm van e-tickets, is in- of uitchecken niet nodig. Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de QR-code op je ticket. Wel is het van belang een identificatiebewijs mee te nemen wanneer je met de trein op stap gaat. Het gaat hierbij om vervoersbewijzen die op naam en geboortedatum staan. Je moet dus kunnen aantonen dat jij degene bent die vermeld staat op de e-tickets.

De treinkaartjes die HEMA nu verkoopt zijn dagretourtjes. Dit houdt dus in dat je met deze treinkaartjes niet kris kras door heel Nederland kunt reizen. Zoals dat wel kan met de populaire NS dagkaart die HEMA ook regelmatig aanbiedt. Je reist dus alleen op het traject wat de NS reisplanner adviseert tussen de door jou 2 uitgekozen stations. Wel is het mogelijk om op een tussengelegen station een stop te maken.

HEMA treinkaartjes bestellen

Je kunt deze HEMA treinkaartjes in de winkel of online via de site van HEMA aanschaffen. In beide gevallen krijg je na betaling twee codes. Eén voor het bestellen van de treinkaartjes en één voor het bestellen van de fotoafdrukken.

De code voor het treinkaartje kun je verzilveren en gebruiken t/m 9 december 2018. Tijdens dit verzilveren selecteer je gelijk de reisdatum en tussen welke 2 stations je wilt gaan reizen. Na het verzilveren van de treinkaartjes kun je de e-tickets uitprinten of als mobiele ticket op je telefoon laden in de NS Reisplanner Xtra app.

Het is na het verzilveren niet meer mogelijk de e-tickets te wijzigen of te annuleren. Verzilver dus je treinkaartjes niet al te lang van te voren. Mocht er iets tussenkomen waardoor je niet kunt reizen dan kun je niet verzilverde couponcodes altijd nog aan iemand anders geven of zelf een andere reisdatum uitkiezen.

Bekijk ook eens de overige treinkaartacties in ons overzicht actuele goedkope treinkaartjes