NS Spoordeelwinkel

Helaas deze treinkaartjes actie is verlopen! Ga voor de meest actuele acties naar ons overzicht goedkope treinkaartjes.

 • Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: dagretour € 19,-
 • 2e klas treinkaartje
 • Incl. patat + saus en milkshake
 • Op zaterdag en zon- en feestdagen de hele dag geldig
 • Op werkdagen de hele dag geldig na 09.00u
 • Te koop t/m 31  augustus 2019
 • Te gebruiken t/m 30 september 2019
 • Naar de actiepagina van Spoordeelwinkel

NS Spoordeelwinkel Dagretour aanbieding – i.s.m. Smullers
Spoordeelwinkel aanbieding

Ook deze zomer kun je bij Spoordeelwinkel weer goedkope treinkaartjes bestellen waarmee je voordelig naar een door jou uitgekozen bestemming reist en weer terug. Net als bij de vorige actie doet Spoordeelwinkel er ook nu weer een voucher bij. Deze keer kun je die inleveren bij Smullers voor een patatje normaal met saus en een grote milkshake. Voor deze Spoordeelwinkel combideal betaal je maar €19,-. Een goede reden dus om deze zomer weer eens een dagje treinen te plannen.

De treinkaartjes van Spoordeelwinkel bestellen

Deze aanbieding kun je t/m 31 augustus 2019 bestellen op de site van Spoordeelwinkel. Hier geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen en vul je nog wat persoonlijk gegevens in. Na betaling ontvang je twee vouchers. Eén voucher kun je bij Smullers inleveren voor het patatje en de milkshake en de andere voucher gebruik je voor het verzilveren van de treinkaartjes via de site van NS. Het verzilveren kan op elk moment, maar doe het wel voor 30 september 2019 . Dit is namelijk de uiterste datum waarop je deze treinkaartjes nog kan gebruiken. Heb je je treinkaartjes verzilverd en gedownload dan kun je deze uitprinten of via de NS-app op je telefoon laden.

Reizen met deze goedkope treinkaartjes van Spoordeelwinkel

Met deze Spoordeelwinkel treinkaartjes kun je op werkdagen de hele dag reizen vanaf 09.00 uur. Op zaterdag en op zon- en feestdagen kun je ook voor 09.00 uur met je treinreis beginnen. Reizen mag met alle Nederlandse treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de ICE of de Intercity direct tussen Rotterdam en Schiphol dan dien je voor vertrek een kleine toeslag te betalen. Deze kun je online aanschaffen. Reizen in de Thalys of de Eurostar is op vertoon van deze treinkaartjes niet toegestaan.

Waar vind ik Smullers?

Fastfoodketen Smullers vind je op 28 stationslocaties  in Nederland namelijk: Amersfoort, Amsterdam Amstel, Amsterdam Centraal (2x), Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag CS, Den Haag Holland Spoor, Dordrecht, Duivendrecht, Eindhoven, Groningen Busstation, Groningen Perron, Heerlen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht CS, Zaandam en Zwolle.

Alternatieve goedkope treinkaartjes

Toch liever een goedkoop treinkaartje waarmee je dagje onbeperkt kunt reizen? Ga dan voor de NS dagkaart actie van Actievandedag (€ 19,50). Met deze treinkaartjes reis je in de daluren een dagje kris kras door heel Nederland. Zonder dat je bij aankoop van deze treinkaartjes een reisdoel hoeft op te geven.

Reistips

 • Er worden de komende maanden weer een aantal spoorwerkzaamheden uitgevoerd. Check dus voordat je gaat reizen de NS reisplanner of de NS app voor het actuele reisadvies.
 • Verzilver je treinkaartje pas als je ook echt zeker weet dat je op die dag gaat reizen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kun je namelijk niet meer wijzigen.
 • Zorg er voor dat je telefoon voldoende is opgeladen wanneer je je tickets in je telefoon hebt staan.

Veel gestelde vragen

Kinderen t/m 3 jaar zijn reizen sowieso gratis. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar is er de Railrunner. Deze kost €2,50 en is online aan te schaffen!

Nee. Bij aankoop hoef je nog geen reisdatum door te geven.  Dit doe je pas tijdens het verzilveren van de voucher die je ontvangt na betaling. Zorg er wel voor dat je dit verzilveren doet in de geldigheidsperiode van deze treinkaartactie.

Ja dit mag. Als het maar een stop is op een tussengelegen station op het traject die de NS Reisplanner aangeeft om jouw eindbestemming te bereiken.

Nee dat is op dit moment nog niet mogelijk bij Spoordeelwinkel. Aanbiedingen van Spoordeelwinkel kunnen alleen betaald worden met iDEAL.

Ja hoor dat is geen probleem. De rest kun je gewoon met iDEAL betalen.

Nee. De coupon die je bij Smullers kunt inleveren voor de patat en de milkshake is alleen geldig op de dag dat je gebruik maakt van deze aanbieding.

Deze kun je gewoon openen met QR code op je Spoordeelwinkel treinkaartje. Kies daarvoor wel een poortje uit met het scanticket symbool

Plan je reis in de onderstaande OV planner en bereken of het Spoordeelwinkel treinkaartje daadwerkelijk goedkoper is dan de gewone prijs die de OV planner laat zien.