• dagretour
  • Prijs: € 18,-
  • Vaste prijs
  • Te bestellen t/m 31 december 2019
  • Te gebruiken t/m 31 december 2019
  • Geen extra veilingkosten
  • Geldig alleen op zaterdag of zondag
  • 2e klasse
  • Naar VakantieVeilgen
Treinkaartjes vakantieveilingen: Goedkope dagretour in het weekend

Op zoek naar een goedkoop treinkaartje voor in het weekend? Bij Vakantieveilingen kun je een dagretour aanbieding bestellen voor een vast bedrag van maar € 18-! Daarbij heb je zelf de keuze vanaf welk station je wilt starten en welk station je eindbestemming zal zijn. Het voordeel kan behoorlijk oplopen bij een bestemming die verder weg ligt. Voor bijvoorbeeld een retourtje Groningen – Amsterdam betaal je normaal € 53,- (vol tarief). Reis je met deze aanbieding, dan levert je dit een besparing op van maar liefst € 34,50! Zelfs al reis je tegen het veelgebruikte 40% kortingstarief dan nog ben je goedkoper uit met deze aanbieding van VakantieVeilingen. Ook goed om te weten is dat er bij deze aanbieding geen administratiekosten of andere verplichte kosten in rekening worden gebracht.


Hoe bestel je dit goedkope treinkaartje

Om deze goedkope treinkaartjes te bestellen ga je naar de site van VakantieVeilingen. Hier log je in met je account van VakantieVeilingen of je maakt er één aan wanneer je deze nog niet hebt. Vervolgens zie je rechts de button ‘pak de deal’. Na hierop geklikt te hebben ben je verplicht om deze deal te betalen. Na betaling ontvang je niet gelijk je treinkaartje maar een couponcode. Deze verzilver je op de site van NS voor een e-ticket waarmee je kunt gaan reizen. Pas tijdens het verzilveren geef je aan wat je reisdoel en reisdatum is en wie gebruik gaat maken van het treinkaartje. Vervolgens ontvang je de e-tickets in je mailbox. Deze kun je uitprinten of op je telefoon laden via de NS-app.

Reizen met deze treinkaartjes van VakantieVeilingen

Omdat het in dit geval om datum relateerde e-tickets gaat is in- en uitchecken niet nodig. OV-poortjes die je op steeds meer stations aantreft kun je openen met de QR-code die op je ticket vermeld staat. Verder is het goed te weten dat het met dagretourtjes zoals deze niet is toegestaan met een omweg naar je eindbestemming te reizen. Je moet het traject reizen zoals de NS reisplanner die aangeeft.
Wil je wel via een omweg naar je eindbestemming reizen dan kun je beter voor de NS dagkaart van Actievandedag gaan. Hiermee kun je een dagje onbeperkt kris kras door heel Nederland reizen.
VakantieVeilingen treinkaartjes zijn geldig in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Alleen in de Thalys en de Eurostar zijn deze treinkaartjes niet geldig. Wil je gebruik maken van de ICE of de Intercity direct dan dien je een toeslag te betalen.

Tips

  • Voorkom teleurstellingen en check voordat je gaat reizen de spoorwerkzaamheden op de site van NS of de Reisplanner Xtra app.
  • Verzilver de treinkaartjes niet al te ver van te voren. Eenmaal verzilverde treinkaartjes zijn niet meer te annuleren.

Social Media

Volg ons ook via Facebook en/of Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste treinkaartacties en de beste tips!


Veel gestelde vragen

Nee dat is bij deze aanbieding van VakantieVeilingen niet van toepassing. Deze goedkope treinkaartjes worden voor een vast bedrag aangeboden.

Dan kan helaas niet bij deze actie. Deze aanbieding is alleen in een 2e klas versie verkrijgbaar.

Ja hoor je kunt maximaal 4 treinkaartjes kopen per bestelling.

Dit kan, maar goedkoper is het om voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar een railrunner aan te schaffen. Kinderen t/m 3 jaar reizen sowieso gratis.

Ja hoor! Omdat het weekend geen piekuren kent zijn deze treinkaartjes de hele dag te gebruiken. Dus ook voor 09.00 uur!