0Dagen0Uren0Minuten

NS Zomertoer

NS Zomertoer

e-ticket2 personen2 x dagkaart€ 26,-

NS Zomertoer

NS aanbieding Zomertoer 2017Vanaf maandag 3 juli t/m 31 augustus 2017 heeft NS weer eens de Zomertoer in de aanbieding! Sinds een aantal jaren werd deze zomeractie van NS niet meer aangeboden maar deze zomer is deze treinkaartactie van NS weer van de partij.

Wat houdt de Zomertoer in

Een Zomertoer is een setje goedkope treinkaartjes voor twee personen voor maar € 26,- Het gaat hierbij om een dagkaart. Dus een dagje onbeperkt reizen voor maar € 13,- per persoon. Je kunt ook kiezen voor een 1e klas versie van deze treinkaart actie. Je betaalt dan € 35,- voor zo’n setje. Voor deze actie geldt dat samen reizen verplicht is en reizen met een Zomertoer treinkaartje alleen mogelijk is op werkdagen na 09.00 uur. In het weekend is deze dus niet geldig. NS doet bij deze actie ook nog eens een bon waarmee je korting krijgt op een Lipton-Green met Cookie bij een Kiosk op het station. Een leuke en voordelige aanleiding dus om met z’n tweeën deze zomervakantie eens op stap te gaan.

Geldigheid

De geldigheidsperiode van deze treinkaartactie dekt bijna de hele zomervakantie want de actie loop van 3 juli t/m donderdag 31 augustus 2017. Voor de mensen die vallen onder regio noord zal echter de laatste vrijdag in hun zomervakantie geen optie meer zijn.

Alhoewel het een NS actie kun je met deze goedkope treinkaartjes ook reizen in de trein van overige treinvervoerders.

E-ticket bestellen

Deze actie van NS kun je bestellen op ns.nl. Hier vul je de gegevens in van de reizigers en na betaling met iDEAL heb je de vervoersbewijzen in huis. Heel eenvoudig, dus je hoeft er de deur niet voor uit. Alles kun je online regelen.

Treinkaartjes op je telefoon

Naast dat het mogelijk is om deze e-tickets thuis uit te printen en mee te nemen op reis kun je er ook voor kiezen om deze e-tickets op je telefoon te laden. Je doet dat met de speciale Reisplanner Xtra app. Deze kun je gratis downloaden in de Google Play of in de App Store. Handig aan deze app is ook dat je werkzaamheden kunt checken en reisadvies kunt inwinnen. Het is zelfs mogelijk om live te zien waar je trein zich bevindt.

Download voor Android

Download voor iOS

Zorg er wel voor dat je telefoon voldoende is opgeladen wanneer je op reis gaat.
 
 

Tips

  • Voorkom teleurstellingen en check voordat je gaat reizen de spoorwerkzaamheden op de site van NS of de Reisplanner Xtra app.
  • Verzilver de treinkaartjes niet al te ver van te voren. Eenmaal verzilverde treinkaartjes zijn niet meer te annuleren.
  • Op de website Actievandedag.nl vind je uitjes naar bijvoorbeeld pretparken en dierentuinen met forse kortingen. Deze zijn lekker voordelig te combineren met deze Zomertoer. Op die manier maak je er helemaal een goedkoop uitje van!

Laat je op de hoogte houden van de nieuwste treinkaartacties

 
 
 

Veel gestelde vragen over deze treinkaartaanbieding

Moet je met twee personen de treinreis maken?

Ja, NS geeft in de voorwaarden duidelijk aan dat het verplicht is om met twee personen te reizen.

Mag ik met een NS actie ook gebruik maken van de andere treinvervoerders?

Ja hoor dit is geen probleem. Je kunt met deze goedkope treinkaartjes ook gebruik maken van de andere treinvervoerders.

Kan ik deze treinkaartactie ook in een winkel kopen?

Nee, deze treinkaartactie is alleen online te koop.