NS Zomertoer – Samen reizen voor maar €14,50 p.p.

NS Zomertoer 2018
  • Te bestellen t/m 2 september  2018
  • Kaartjes te gebruiken t/m 2 september 2018
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig

NS Zomertoer

NS aanbieding Zomertoer 2017Vanaf 2 juli t/m 2 september 2018 heeft NS weer de Zomertoer in de aanbieding! Een ideale treinkaartaanbieding om samen lekker goedkoop met de trein eropuit te gaan.

Wat houdt de Zomertoer in

Een Zomertoer is een setje goedkope treinkaartjes voor twee personen voor maar € 29,- Het gaat hierbij om een dagretour. Dus een dagje reizen tussen twee door jou uitgekozen stations voor maar € 14,50 per persoon. Je kunt ook kiezen voor een 1e klas versie van deze treinkaart actie. Je betaalt dan € 39,- voor zo’n setje. Voor deze actie geldt dat samen reizen verplicht is en reizen met een Zomertoer treinkaartje alleen mogelijk is op werkdagen na 09.00 uur. In het weekend kun je ook voor 09.00 starten. Alleen in het weekend kun je ook voor 09.00 uur starten.  Een leuke en voordelige aanleiding dus om met z’n tweeën deze zomervakantie eens op stap te gaan.

Geldigheid

De geldigheidsperiode van deze treinkaartactie dekt bijna de hele zomervakantie want de actie loop van 2 juli t/m donderdag 2 september 2018

Alhoewel het een NS actie kun je met deze goedkope treinkaartjes ook reizen in de treinen van de overige treinvervoerders.

E-ticket bestellen

Deze actie van NS kun je bestellen op ns.nl. Hier vul je de gegevens in van de reizigers en na betaling met iDEAL heb je de vervoersbewijzen in huis. Heel eenvoudig, dus je hoeft er de deur niet voor uit. Alles kun je online regelen.

Treinkaartjes op je telefoon

Naast dat het mogelijk is om deze e-tickets thuis uit te printen en mee te nemen op reis kun je er ook voor kiezen om deze e-tickets op je telefoon te laden. Je doet dat met de speciale Reisplanner Xtra app. Deze kun je gratis downloaden in de Google Play of in de App Store. Handig aan deze app is ook dat je werkzaamheden kunt checken en reisadvies kunt inwinnen. Het is zelfs mogelijk om live te zien waar je trein zich bevindt.

Download voor Android

Download voor iOS

Zorg er wel voor dat je telefoon voldoende is opgeladen wanneer je op reis gaat.
 
 
NS Zomertoer 2018


Tips

  • Voorkom teleurstellingen en check voordat je gaat reizen de spoorwerkzaamheden op de site van NS of de Reisplanner Xtra app.
  • Verzilver de treinkaartjes niet al te ver van te voren. Eenmaal verzilverde treinkaartjes zijn niet meer te annuleren.
  • Op de website Actievandedag.nl vind je uitjes naar bijvoorbeeld pretparken en dierentuinen met forse kortingen. Deze zijn lekker voordelig te combineren met deze Zomertoer. Op die manier maak je er helemaal een goedkoop uitje van!

Laat je op de hoogte houden van de nieuwste treinkaartacties