NS Zomertoer – Samen reizen voor maar €16,- p.p.

NS Zomertoer 2019
  • Te bestellen t/m 1 september 2019
  • Kaartjes te gebruiken t/m 30 september 2019
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig

Helaas deze treinkaartjes actie is verlopen! Ga voor de meest actuele acties naar ons overzicht goedkope treinkaartjes.

Zin om deze zomer weer eens een dagje met z’n tweeën op stap te gaan met de trein? Maar dan wel met goedkope treinkaartjes? Met deze Zomertoer treinkaartactie van NS reis je met z’n tweeën extra voordelig naar een door jullie uitgekozen station naar keuze en weer terug. Voorwaarde is wel dat je ook echt samen reist op het hele traject. Maar dat is ook wel net zo gezellig toch!?

Wat is een Ns Zomertoer?

Koop je een NS Zomertoer dan ontvang je twee dagretourtjes voor € 32,- voor 2 personen. Deze dagretourtjes kun je alleen gebruiken op het traject wat je van te voren kiest. Het is dus geen NS dagkaart waarmee je onbeperkt kunt reizen. Wel is het mogelijk om een tussenstop te maken op een station die op je route ligt.
Wil je liever wel een treinkaartje waarmee je onbeperkt kunt reizen en waarmee je niet vastzit aan een bepaald traject? Ga dan voor de NS dagkaart van Actievandedag. Deze kost € 3,50 euro meer p.p. maar is wel een treinkaartje waarmee je kris kras door Nederland kunt reizen.
Geldigheid
De NS Zomertoer kun je op elke dag van de week gebruiken. Op doordeweekse dagen zijn deze geldig na 09.00 uur. Gebruik je ze in het weekend dan zijn er geen tijdsbeperkingen en kun je er de hele dag gebruik van maken. Een eenmaal gekocht NS Zomertoer is te gebruiken t/m 1 september 2019. De hele zomervakantie dus. Alhoewel het een NS actie is kun je met deze goedkope treinkaartjes ook reizen in de treinen van de overige treinvervoerders zoals Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Qbuzz. Wil je de treinkaartjes gebruiken in de ICE (binnenlands traject) of de Intercity direct? Koop dan even een toeslagkaartje. Reizen op vertoon van de NS Zomertoer in de Thalys of de Eurostar is niet toegestaan.

1e klas reizen met de NS Zomertoer

Het is mogelijk om de NS Zomertoer te upgraden naar een 1e klas versie. Dit kost € 8,- meer dan de 2e klasse versie. Wil je dit dan kun je dit aangeven tijdens het bestellen. De NS Zomertoer is niet naar een 1e klas treinkaartje te upgraden met de ‘gratis upgrade actie’ die nu ook bij NS loopt!

NS Zomertoer kopen

De Zomertoer kun je online bestellen op de site van NS. Na het invullen van de gegevens en het voldoen van de betaling ontvang je de treinkaartjes in de vorm van e-tickets. Je hoeft er dus de deur niet voor uit.
Naast dat het mogelijk is om deze e-tickets thuis uit te printen en mee te nemen op reis kun je er ook voor kiezen om de e-tickets op je telefoon te laden. Je doet dat met de speciale Reisplanner Xtra app. Deze kun je gratis downloaden in de Google Play Store of in de App Store. Handig aan deze app is ook dat je werkzaamheden kunt checken en reisadvies kunt inwinnen. Het is zelfs mogelijk om live te zien waar je trein zich bevindt. Zorg er wel voor dat je telefoon voldoende is opgeladen wanneer je op reis gaat.