Dagje onbeperkt 1e klas reizen voor maar € 26,50

1 klas NS dagkaart actie
 • 1e klas dal-uren dagkaart
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 26,50 
 • Te koop t/m 31 december 2019 
 • Te gebruiken t/m 31 december 2019 
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Op zaterdag en zon-en feestdagen de hele dag geldig
 • Op werkdagen niet geldig tussen 06.30 – 09.00 en 16.00 – 18.30 
 • E-tickets
 • Bestemming naar keuze
 • Max. 4 NS dagkaarten per boeking
 • Deze treinkaartactie is verlopen

Treinkaartjes Actievandedag – NS Dagkaart –

Actie van de dag treinkaartjes 2019

Bij Actievandedag kun je op dit moment voordelige NS dagkaarten scoren waarmee je een dagje goedkoop onbeperkt 1e klas kunt reizen voor maar € 26,50. Eigenlijk wel een hele unieke actie want niet vaak is er een 1e klas NS dagkaart-actie. Juist omdat je met een NS dagkaart vaak wat langer in de trein zit dan met bijvoorbeeld een NS dagretour, is het aangenamer om dan lekker 1e klas te gaan reizen. Zeker omdat deze 1e klas treinkaart aanbieding nog geen € 8,- meer kost dan een normale 2e klas aanbieding. Een overweging waard dus!

Geldigheid NS dagkaart Actievandedag

Deze 1e klas treinkaart aanbieding kun je gebruiken op elke dag van de week. Dus ook in het weekend. In het weekend is het zelfs extra aantrekkelijk om deze actie te gebruiken omdat deze NS dagkaart dan de hele dag te gebruiken is. Wil je deze treinkaart aanbieding gebruiken op een doordeweekse dag? Houd er dan rekening mee dat je er alleen mee mag reizen in de daluren. Dus van 09.00 – 16.00 uur en van 18.30 – 04.00 uur. Het is niet (meer) toegestaan te blijven zitten in de piekuren wanneer je in de daluren bent ingestapt. Je moet dus echt de trein uit zijn als de spits weer begint. Wat je natuurlijk wel kunt doen is met een ‘gewoon’ treinkaartje die wel geldig is in de spits, je reis voort te zetten.
Ook deze treinkaartactie is gewoon geldig bij alle binnenlandse treinvervoerders. Dus naast dat je kunt instappen in de treinen van NS, kun je er ook mee reizen in de treinen van Arriva, Breng, Connexxion en Keolis. Ook kun je met deze goedkope treinkaartjes gebruik maken van de Intercity direct en je kunt ermee reizen op het binnenlandse traject van de ICE. Koop dan nog wel een kleine toeslag wanneer je van deze 2 vervoerders gebruik maakt. Op vertoon van deze treinkaartjes reizen in de Eurostar of de Thalys is niet toegestaan.

Deze goedkope 1e klas treinkaartjes kopen

De treinkaartjes zijn alleen online via de site van Actievandedag te bestellen. Je kunt maximaal 4 treinkaartjes per boeking kopen. Wil je er meer bestellen dan moet je een nieuwe boeking doen. Wanneer je je gegevens hebt ingevuld en je de treinkaartjes hebt betaald, ontvang je binnen een uur een bevestiging. In deze bevestiging vind je de linkcodes die je vervolgens kunt verzilveren op de site van NS voor de geldige treinkaartjes. NS verstuurt vervolgens de treinkaartjes in de vorm van e-tickets naar je mailadres. Dit verzilveren kun je 90 dagen vooruit doen maar wij bevelen aan dit te doen wanneer je ook echt zeker weet dat je de treinkaartjes gaat gebruiken. Dus zo kort mogelijk van tevoren. Eenmaal verzilverde treinkaartjes zijn namelijk niet meer te wijzigen of te annuleren. Actievandedag fungeert in dit hele proces puur en alleen als (betrouwbaar) tussenpersoon. Heb je dus vragen? Neem dan altijd contact op met de klantenservice van NS.