NS dagretour actie incl. koffie en gebak bij Bijenkorf

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de  homepagina.

NS dagretour actie incl. koffie met gebak bij BijenkorfDe hele maand september kun je bij Spoordeelwinkel een goedkope 1e klas NS dagretour kopen voor maar € 23,- inclusief een kop koffie met een gebakje bij de Bijenkorf. Deze vind je in de steden Amsterdam, Den Haag, Maastricht, Amstelveen, Eindhoven en Utrecht. Dus lekker comfortabel reizen en even lekker relaxen in het mooie restaurant van dit luxe warenhuis tijdens je stedentrip.NS dagretour

In tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je zonder opgaaf van begin- of eindstation kris kras door heel Nederland kunt reizen zit je met een NS dagretour vast aan een van te voren door jou gekozen traject. Dit kan vanaf elk station naar elk station in Nederland. Wel is het mogelijk tijdens je treinreis op een tussengelegen station een stop te maken om na bijvoorbeeld een bezoekje aan vrienden of familie, de reis weer voort te zetten.

Reizen met een NS dagretour

Alhoewel dit een treinaanbieding van NS is kun je ook gebruik maken van de overige treinvervoerders. Let er wel op dat je een kleine toeslag moet betalen wanneer je gebruik wilt maken van de ICE  of de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam. In de Thalys is deze voordelige dagretour niet geldig.

Omdat de treinaanbiedingen van Spoordeelwinkel altijd geleverd worden in de vorm van e-tickets is in- of uitchecken niet nodig. De op steeds meer stations gesloten toegangspoortjes kun je openen met de QR-code die op je ticket staat. Omdat het hier om een  persoonsgebonden vervoersbewijs gaat is deze niet geldig zonder een aantoonbaar legitimatiebewijs. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

Gebruik maken van deze goedkope treinkaartjes kan t/m 31 oktober 2017. Op doordeweekse dagen na 09.00u  en op zaterdag of zondag de gehele dag.

Bestellen

Deze treinkaartactie is t/m 30 september 2017 te bestellen via de Spoordeelwinkel van NS. Na het invullen van enkele gegevens en het voldoen van de betaling met iDEAL ontvang je een bevestigingsmail met daarin vouchers voor de treinticket en het kopje koffie met gebak . De voucher voor het treinkaartje dien je te verzilveren op ns.nl/coupon De treinticket kun je daarna uitprinten of op je telefoon laden via de NS Xtra app. De voucher voor het kopje koffie met gebak moet je sowieso uitprinten omdat deze nog niet op je telefoon getoond kan worden.

Tips:

  • Verzilver de treinkaartjes niet al te ver van te voren. Eenmaal verzilverde treinkaartjes zijn niet meer te annuleren.
  • Gesloten poortjes op het station kun je openen met de QR code op je ticket.
  • Vergeet niet om beide tickets uit te printen. Die voor de treinreis maar ook die voor het kopje koffie met gebak.
 

koffie met gebakDagretour1 persoon€ 23,-


Veel gestelde vragen over deze treinkaartaanbieding

Het lukt mij niet om deze treintickets de downloaden. Waar kan ik terecht voor vragen?

Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij NS. Je kunt bellen met het telefoonnummer 030-751 51 55 maar ook contact opnemen ia de chat functie op de site van NS Spoordeelwinkel.

Kan ik ook een goedkopere 2e klas treinkaartje kopen i.c.m. deze Bijenkorf actie?

Nee helaas deze treinkaartactie is alleen in een 1e klas versie te koop.

Vanwege werkzaamheden aan het spoor geeft de NS reisplanner andere route aan dan hoe ik gewoonlijk naar mijn einbestemming reis. Zijn deze treinkaartjes ook geldig via deze omweg?

Als NS Reisplanner dit traject aangeeft vanwege de werkzaamheden dan is dit geen probleem met je ticket. Ook is het dagretourtje geldig in bussen die NS inzet op trajecten waar treinvervoer onmogelijk is geworden.