Goedkoop 1e klas treinkaartje
 • 1e klas NS dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 26,-
 • Te koop t/m 30 november 2019
 • Te gebruiken t/m 31 december 2019
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Op zaterdag en zon-en feestdagen de hele dag geldig
 • Op werkdagen geldig van 09.00 uur
 • E-tickets
 • Inclusief koffie of thee met gebak bij Bijenkorf
 • Naar de actiepagina 
 • Niet te gebruik i.c.m. andere acties

Goedkope 1e klas treinkaartjes incl. koffie/thee met gebak
Spoordeelwinkel biedt momenteel goedkope 1e klas treinkaartjes aan waarbij een kop koffie of thee met gebak van Bijenkorf zit inbegrepen. De reis mag je beginnen vanaf elk station in Nederland en ook je eindbestemming mag je zelf bepalen. De traktatie die Spoordeelwinkel erbij doet maakt het natuurlijk ook aantrekkelijk om voor een stad te kiezen met een Bijenkorf vestiging. De  vestigingen van Bijenkorf vind je in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Reizen met deze goedkope treinkaartjes

Deze treinkaartjes kun je elke dag van de week gebruiken. Op doordeweekse dagen na 09.00 uur tot 04.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag en in het weekend plus op feestdagen de gehele dag. Instappen kun je in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Alleen in de Thalys en de Eurostar zijn deze treinkaartjes niet te gebruiken. De periode waarin je reis moet plaatsvinden loopt t/m 31 december 2019. Omdat deze treinkaartjes geleverd worden in de vorm van e-tickets is in- of uitchecken niet nodig. OV-poortjes kun je openen met de barcode op je ticket.

Actievandedag treinkaartjes bestellen

Om deze goedkope treinkaartjes te bestellen ga je naar de site van Spoordeelwinkel. Op deze site klik je op ‘nu boeken’ en geef je vervolgens aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen. In de stappen daarna vul je nog wat gegevens in en doe je de betaling. Vervolgens ontvang je van Spoordeelwinkel een unieke linkcode waarmee je op de site van NS de couponcodes kunt verzilveren voor de echte treinkaartjes. Deze treinkaartjes kun je uitprinten maar ook via de NS Xtra app op je telefoon laden.

De koffie of thee met gebak

Na het bestellen ontvang je naast de e-tickets ook een voucher voor de koffie of thee met gebak. Print deze uit want op vertoon van de voucher ontvang je bij Bijenkorf de koffie of thee met gebak.

NS dagkaart Actievandedag

Liever een 1e klas treinkaartje waarmee je onbeperkt kunt reizen en dus niet vastzit aan een vooraf bepaald traject? Ga dan voor NS dagkaart van Actievandedag. Hiermee reis je voor maar € 26,50 kris kras door heel Nederland en kun je dus zelfs op je reisdag je  bestemming(en) nog wijzigen.

Reistips

 • Er worden de komende maanden weer een aantal spoorwerkzaamheden uitgevoerd. Check dus voordat je gaat reizen de NS reisplanner of de NS app voor het actuele reisadvies.
 • Verzilver je treinkaartje pas als je ook echt zeker weet dat je op die dag gaat reizen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kun je namelijk niet meer wijzigen.
 • Zorg er voor dat je telefoon voldoende is opgeladen wanneer je je tickets in je telefoon hebt staan.

Veel gestelde vragen

Kinderen t/m 3 jaar zijn reizen sowieso gratis. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar is er de Railrunner. Deze kost €2,50 en is online aan te schaffen!

Nee. Bij aankoop hoef je nog geen reisdatum door te geven.  Dit doe je pas tijdens het verzilveren van de voucher die je ontvangt na betaling. Zorg er wel voor dat je dit verzilveren doet in de geldigheidsperiode van deze treinkaartactie.

Ja dit mag. Als het maar een stop is op een tussengelegen station op het traject die de NS Reisplanner aangeeft om jouw eindbestemming te bereiken.

Nee dat is op dit moment nog niet mogelijk bij Spoordeelwinkel. Aanbiedingen van Spoordeelwinkel kunnen alleen betaald worden met iDEAL.

Ja hoor dat is geen probleem. De rest kun je gewoon met iDEAL betalen.

Nee. De coupon die je bij Smullers kunt inleveren voor de patat en de milkshake is alleen geldig op de dag dat je gebruik maakt van deze aanbieding.

Deze kun je gewoon openen met QR code op je Spoordeelwinkel treinkaartje. Kies daarvoor wel een poortje uit met het scanticket symbool