0Dagen0Uren0Minuten

Jongerentoer 3 dagen onbeperkt reizen voor € 33.-

De Jongerentoer

1 persoon3 x Onbeperkt reizen€ 33,-e-ticket

De Jongerentoer

NS Jongerentoer juli 2017Val je in de leeftijdsgroep 12 t/m 18 jaar dan kun je deze zomer weer gebruik maken van de Jongerentoer. Dit is de opvolger van de Tienertoer die begin jaren negentig voor het laatst werd aangeboden door NS. Deze voordelige treinkaartjes zijn van 1 juni t/m 3 september 2017 te bestellen.

De Jongerentoer

Met de Jongerentoer reis je 3 dagen met de trein voor maar € 33,- onbeperkt door heel Nederland. Een leuke en vooral ook goedkope manier om er in de zomer eens lekker met de trein op uit te gaan met je vrienden of gewoon alleen. Denk hierbij aan een stedentripje, een dagje strand of een bezoekje aan een pretpark, maar ook voor de vele evenementen die georganiseerd worden in de zomervakantie is deze treinkaartactie voor jongeren een supervoordelige manier van vervoer.

Drie periodes

Met de Jongerentoer kun je 3 willekeurige dagen reizen binnen 1 van de volgende periodes:

  • Periode 1: 1 juni t/m 9 juli 2017
  • Periode 2: 1 juli t/m 6 augustus 2017
  • Periode 3: 1 augustus t/m 3 september2017

Het is dus niet mogelijk om de 3 treintickets te gebruiken in verschillende periodes. Op maandag t/m vrijdag zijn de treinkaartjes pas geldig na 09.00u. Op een zaterdag of een zondag zijn de kaartjes de hele dag geldig.

Korting dagje Walibi

Op een toegangskaartje Walibi krijg je met deze Jongerentoer €10,- korting. Dit is alleen van toepassing op de periodes 2 en 3.

De Jongerentoer bestellen

Deze Jongerentoer is alleen online te bestellen via deze site van NS. Op deze pagina vul je de gegevens in en betaal je met iDEAL. Tijdens het bestellen kun je aangeven op welke datum je een reis wilt plannen maar je kunt dit ook later aangeven. De treintickets kun je uitprinten maar ook laden op je telefoon via de Treinplanner Xtra app van NS. Heb je deze app nog niet dan kun je die gratis downloaden op je telefoon.

Download voor Android

Download voor iOS

Tips

  • Wil je liever niet naar Walibi maar naar een ander pretpark, een dierentuin of een ander uitje? Via de website van Actievandedag.nl kun je goedkope toegangskaarten scoren voor leuke uitjes.
  • Voorkom teleurstellingen check voor werkzaamheden aan het spoor de site van NS of de Reisplanner Xtra app. Zeker met deze treinkaartjes waarbij datum en reisplan vast staan kan dit veel ergernissen voorkomen.
  • Verzilver de treinkaartjes niet al de lang van te voren. Eenmaal verzilverde e-tickets zijn niet meer te wijzigen of te annuleren.

Wil je meer info over de Jongerentoer of deze bestellen? Bezoek dan ns.nl/jongerentoer.

Op de hoogte gehouden worden van de nieuwste acties?!
 
 
 

Veel gestelde vragen over deze treinkaartaanbieding

Moet een Jongerentoer op 3 achtervolgende dagen gebruikt worden?

Nee, dit hoeft niet. Je mag ze op willekeurige dagen gebruiken als je deze maar gebruikt in de door jou gekozen periode.

Mag een vriendin van mij ook één van mijn 3 treinkaartjes gebruiken?

Nee, de door jou gekochte Jongerentoer treinkaartjes mogen niet door anderen gebruikt worden. Omdat de treinkaartjes op jouw naam staan mag alleen jij ermee reizen. Je mag deze Jongerentoer wel voor iemand kopen.

Kun je de Jongerentoer ook upgraden naar een 1e klas?

Nee, het is met de Jongerentoer alleen mogelijk om 2e klas te reizen.

Is ook de samenreiskorting van toepassing op de Jongerentoer?

Nee, helaas kun je de Jongerentoer niet combineren met de Samenreiskorting.