Spoordeelwinkel

Deze treinkaartjes van Spoordeelwinkel zijn niet meer te koop, de actie is verlopen. Check ons overzicht goedkope treinkaartjes voor goede alternatieven.

  • NS Dagretour
  • Elke dag in de week te gebruiken
  • Prijs: € 19,-
  • Te koop t/m 29 februari 2020
  • Te gebruiken t/m 31 maart 2020
  • In- en uitchecken niet nodig

NS Spoordeelwinkel dagretour actie – i.s.m. Doppio

inclusief koffie of thee met tiramisù
Een goedkope treinreis incl. koffie of thee met tiramisù naar een stad naar keuze. Dat zijn de ingrediënten van deze top aanbieding van Spoordeelwinkel die voor maar € 19,- aangeboden wordt. Het soort treinkaartje dat Spoordeelwinkel in deze aanbieding aanbiedt is een dagretour. Dus heen en terug tussen twee door jou uitgekozen stations. De voucher voor de koffie en thee met een tiramisù (Italiaanse lekkernij) is te besteden bij een Doppio vestiging. Een superfijne plek om tijdens of na een dagje shoppen even te gaan zitten.


Deze voordelige dagretour van Spoordeelwinkel kopen

De aanbieding van Spoordeelwinkel is t/m 29 februari 2020 verkrijgbaar  in de webwinkel van Spoordeelwinkel. Hier geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt kopen. Klik daarna op bestellen, vul nog wat gegevens in en betaal met iDEAL. Na betaling ontvang je een bevestiging met 2 vouchers. Eén voor de treinkaartjes en één voor de koffie of thee met tiramisù.

De treinkaartjes kun je gelijk verzilveren, maar ook op een later tijdstip – als je dit maar doet voor 31 maart 2020. Vervolgens kun je ze uitprinten of op je telefoon laden a.d.h.v. de Reisplanner Xtra app. De voucher voor de koffie met appelgebak moet je sowieso uitprinten omdat deze nog niet in de app geladen kan worden.

Reizen met deze goedkope treinkaartjes

De treinkaartjes uit deze treinkaartactie kun je t/m 31 maart 2020 op maandag t/m vrijdag na 09.00 uur tot 04.00 in de vroege ochtend van de volgende dag. De treinkaartjes zijn op deze dagen dus niet in de ochtendspits geldig maar wel in de avondspits. Wil je er in het weekend mee op pad dan kun je ook voor 09.00 uur instappen. Alhoewel het een NS actie is kun je ook gebruik maken van alle andere binnenlandse treinvervoerders. In- of uitchecken met deze treinkaartjes is niet nodig maar vergeet niet een identiteitsbewijs mee te nemen want deze treinkaartjes staan op naam en zijn dus persoonsgebonden.

Op steeds meer stations zul je een poortje moeten openen om toegang te krijgen. Dat is geen probleem met deze treinkaartjes want er staat een barcode op die je kunt scannen om het poortje te openen.

Het is met een dagretour zoals deze alleen mogelijk te reizen op het rechtstreekse traject naar jouw bestemming. Dus de route zoals de NS reisplanner die aangeeft. Wil je je reisdoel bereiken met een omweg dan kun je beter gebruik maken van de Actievandedag NS dagkaartactie. Hiermee reis je een dagje onbeperkt kris-kras door heel Nederland.

Hoe zit het met die voucher voor de koffie en thee met cannoli

Deze moet je uitprinten en kun je inleveren bij één van ruim 30 Doppio vestigingen en is alleen te gebruiken op de dag dat je reist. Helaas is het nog niet mogelijk om ook deze voucher op je telefoon te laden.

Doppio filialen vind je in:

Amsterdam (Kinkerstraat), Amsterdam (VU), Amsterdam (Zuidas), Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Joure, Leeuwarden, Leiden, Maassluis, Nijmegen, Purmerend, Rotterdam (Kruisplein), Rotterdam (Wytemaweg) , Wageningen, Sneek, Spijkenisse, Utrecht (Nobelstraat), Utrecht (The Wall) en Zoetermeer.