Meereisretour
 • 2e klas meereisretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 8.95
 • Te koop t/m 5 januari 2020
 • Te gebruiken t/m 5 januari 2020
 • Op zaterdag en zon-en feestdagen de hele dag geldig
 • Op werkdagen geldig van 09.00 uur
 • E-tickets
 • Goedkoop meereizen met persoon die in bezit is van geldig vervoersbewijs

Goedkoop meereizen met de NS Meereisretour actie

Helaas deze treinkaartjes actie is verlopen! Ga voor de meest actuele acties naar ons overzicht goedkope treinkaartjes.
Ook deze winter kun je bij NS weer de voordelige NS Meereisretour bestellen. Met zo’n voordelig retourtje reis je voor maar € 8,95 naar een leuke bestemming en weer terug. Voorwaarde is wel dat je dit samen doet met iemand die in bezit is van een NS abonnement, NS Keuzedag, Studenten OV, een treinkaartje uit de automaat of een e-ticket. De NS Meereisretour mag niet gecombineerd worden met een treinkaartje van bijv. AH, Kruidvat, Spoordeelwinkel, Actievandedag, VakantieVeilingen of een andere treinkaart aanbieding.
Een super leuke aanbieding dus om samen op stap te gaan, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Want op 1e en 2e kerstdag kun je ook gebruik maken van deze NS aanbieding.

Reizen met de NS Meereisretour

De Meereisretour kun je gebruiken in de periode t/m 5 januari 2020. Je reis kan op maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur beginnen en ga je reizen in het weekend of op een feestdag dan kun je de hele dag gebruik maken van de NS Meereisretour. De enige twee treinen waarmee je niet kunt reizen zijn de Thalys en de Eurostar. Wil je gebruik maken van de Intercity direct of de ICE? Dan dien je een kleine toeslag te betalen. Deze kun je o.a. online aanschaffen.

De NS Meereisretour bestellen

Deze NS Meereisretour kun je alleen online aanschaffen. Tijdens het bestellen geef je gelijk aan naar welk station je mee wilt reizen en op welke dag. De ticket die je na betaling ontvangt kun je uitprinten of in de NS app laden zodat je deze kan tonen op je telefoon.

Goedkopere alternatieven

Check goed of een NS Meereisretour voor jou ook echt goedkoper is dan een goedkoop treinkaartje die je in ons overzicht goedkope treinkaartjes vindt. Als je samen de prijs wil delen en je medereiziger schaft een treinkaartje tegen de volle pond aan, dan kan een Meereisretour in verhouding duurder uitvallen dan een ‘gewone’ treinkaart aanbieding.

Reistips

 • Er worden de komende maanden weer een aantal spoorwerkzaamheden uitgevoerd. Check dus voordat je gaat reizen de NS reisplanner of de NS app voor het actuele reisadvies.
 • Verzilver je treinkaartje pas als je ook echt zeker weet dat je op die dag gaat reizen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kun je namelijk niet meer wijzigen.
 • Zorg er voor dat je telefoon voldoende is opgeladen wanneer je je tickets in je telefoon hebt staan.

Veelgestelde vragen over de Meereisretour

Ja hoor, je mag meereizen met iemand die in bezit is van OV studenten reisproduct.

Ja deze actie is alleen online te bestellen?

Dat mag, maar goedkoper is het om voor je kind een Railrunner aan te schaffen.

Nee, ook voor 6.30 uur is de Meereisretour niet geldig. Op maandag t/m vrijdag mag je alleen instappen na 09.00 uur.

Nee, je mag niet meereizen met iemand die reist met een treinkaartje uit een aanbieding en daar vallen ook treinkaartjes van VakantieVeilingen onder.

Maximaal 1 persoon mag gebruik maken van een Meereisretour treinkaartje.

Ja je bent verplicht om het hele traject van a naar b samen te reizen.