Actievandedag treinkaartjes NS dagkaart actie

treinkaartjes actievandedag

Treinkaartactie Actievandedag – NS Dagkaart –

(Deze treinkaartactie is verlopen! Voor een actueel overzicht van de lopende treinkaartacties op dit moment verwijzen we je graag door naar overzicht goedkope treinkaartjes.)

Actie van de dag treinkaartjes juni 2017

Actievandedag.nl heeft een NS dagkaart in de aanbieding voor maar € 20,50. Hiermee kun je lekker kris kras door Nederland toeren zonder dat je hoeft aan te geven wat je reisdoel is. Deze Actievandedag treinkaartjes worden geleverd als e-ticket, dus gewoon thuis bestellen en uitprinten. Bijkomend voordeel van een e-ticket is dat in- en uitchecken niet nodig is. Alles bij elkaar dus een heel gebruiksvriendelijk treinkaartje die goed van pas kan komen in de zomervakantie of voor zomerse evenementen als de TT, Lowlands, de Zwarte Cross of het North Sea Jazz festival.

Wanneer, waar en hoe te bestellen

  • Deze goedkope treinkaartjes kun je aanschaffen via de pagina actievandedag.nl/ns-dagkaart.
  • Op deze pagina voer je het aantal te bestellen treinkaartjes en de nodige gegevens in.
  • Na betaling ontvang je in je mailbox een boekingsbevestiging. Met de link die onderaan staat kun je de treinkaartjes verzilveren.
  • Het verzilveren doe je op de site ns.nl/producten/coupon.
  • Controleer op deze pagina nog even goed de gegevens en vermeld naar welk e-mailadres de treinkaartjes gestuurd moeten worden.
  • Print ze daarna duidelijke leesbaar uit op A4 formaat en je hebt je goedkope treinkaartjes in huis.

Reizen met deze NS dagkaart van Actievandedag

Met deze treinkaartjes kun je t/m 30 september 2017 reizen. In- of uitchecken met deze treinkaartjes is niet nodig maar het scannen van de QR code op je e-ticket is wel nodig om toegang te krijgen tot het station. Kies daarvoor wel even een poortje uit met een ‘scan ticket’ symbool. Deze vind je op het rechterdeurtje. Tijdens de reis kan door het controlerend personeel gevraagd worden om je vervoersbewijs te tonen. Hou deze dus bij de hand. Tevens kan er gecheckt worden of jij ook daadwerkelijk degene bent die op de e-ticket vermeld staat. Neem dus ook altijd een legitimatiebewijs mee.

Ook met deze treinkaartjes van Actievandedag kun je op werkdagen niet eerder met je treinreis beginnen dan 09.00 uur. Op zaterdag of zondag kan dat wel. In het weekend is het treinkaartje namelijk de gehele dag geldig.

Je kunt gebruik maken van alle binnenlandse treinvervoerders. Dus Arriva, Syntus, Breng, Connexxion en natuurlijk NS zelf. Ook kun je na aankoop van een extra toeslag gebruik maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Rotterdam en Schiphol. Deze toeslag koop je op het station of online. In de Thalys is deze NS dagkaart niet geldig.


NS dagkaarte-ticket€ 20,501 persoon

Veel gestelde vragen over deze treinkaartaanbieding

Kan ik mijn e-ticket nog wijzigen?

Dit is niet mogelijk. Eenmaal verzilverde trein-e-tickets kun je niet meer annuleren of veranderen.

Op mijn traject worden i.v.m. werkzaamheden bussen ingezet. Is dit actie-treinkaartje ook geldig in die bussen?

Dit vervoersbewijs is gewoon net als ander treinkaartjes geldig in NS bussen die inzet worden op trajecten waar spoorwerkzaamheden zijn.

Ik heb geen printer. Mag ik deze e-ticket ook tonen op mijn IPhone?

Nee dit is nog niet mogelijk met deze goedkope treinkaartjes van Actievandedag