Actievandedag treinkaartjes – NS dagkaart daluren actie

treinkaartjes actievandedag
 • Prijs € 19,-
 • Te koop van 29 april 2018
 • Te gebruiken t/m 30 april 2018 (dagkaarten gekocht voor 7 januari 2018 zijn geldig t/m 28 februari 2018)
 • Max. 4 setjes per boeking
 • Op doordeweekse dagen geldig voor 06.30u, tussen 09.00 – 16.00 en tussen 18.30 – 04.00u.
 • In weekenden de hele dag geldig

Treinkaartjes Actievandedag – NS Dagkaart –

Actie van de dag treinkaartjes november 2017

De populaire kortingssite Actievandedag biedt geregeld treinkaartjes aan tegen fors gereduceerde tarieven. Zij fungeren daarbij als erkend en dus betrouwbaar tussenpersoon van NS. Actievandedag treinkaartjes worden als trein-e-tickets online geleverd en zijn dus 24 uur per dag te bestellen. 

Tot en met 31 mei 2017 verkoopt Actie-van-de-dag treinkaartjes in de vorm van NS dagkaarten die alleen in de daluren geldig zijn. Deze worden aangeboden voor maar € 19,-! Hiermee kun je lekker kris kras door Nederland toeren zonder dat je hoeft aan te geven wat je reisdoel is. Deze Actievandedag treinkaartjes worden geleverd als e-ticket, dus gewoon thuis bestellen en uitprinten. Bijkomend voordeel van een e-ticket is dat in- en uitchecken niet nodig is. Alles bij elkaar dus een heel gebruiksvriendelijk treinkaartje die goed van pas kan komen.

Wanneer, waar en hoe deze treinkaartjes te bestellen

 • Deze goedkope treinkaartjes kun je aanschaffen via de pagina actievandedag.nl/ns-dagkaart.
 • Op deze pagina voer je het aantal te bestellen treinkaartjes en de nodige gegevens in.
 • Het verzilveren doe je op de site ns.nl/producten/coupon.
 • Controleer op deze pagina nog even goed de gegevens en vermeld naar welk e-mailadres de treinkaartjes gestuurd moeten worden.
 • Print ze daarna duidelijke leesbaar uit op A4 formaat en je hebt je goedkope treinkaartjes in huis.

Reizen met deze treinkaartjes van Actievandedag

De reisdag moet plaatsvinden in de periode t/m 30 april 2018. Gebruik de QR code op je e-ticket om toegang tot stations. Kies daarvoor wel even een poortje uit met een ‘scan ticket’ symbool. Deze vind je op het rechter deurtje. Tijdens de reis kan door het controlerend personeel gevraagd worden om je vervoersbewijs te tonen. Hou deze dus bij de hand. Tevens kan er gecheckt worden of jij ook daadwerkelijk degene bent die op de e-ticket vermeld staat. Neem dus ook altijd een legitimatiebewijs mee.

Ook met deze treinkaartjes van Actievandedag kun je op doordeweekse dagen alleen reizen in de daluren. Dus voor 06.30u, tussen 09.00u en 16.00u en tussen 18.30u en 04.00u.  Ga je deze treinkaartjes gebruiken op een zaterdag of een zondag dan kun je er de gehele dag gebruik van maken. In het weekend is dit goedkope treinkaartje namelijk de gehele dag geldig.

Je kunt gebruik maken van alle binnenlandse treinvervoerders. Dus Arriva, Syntus, Breng, Connexxion en natuurlijk NS zelf. Ook kun je na aankoop van een extra toeslag gebruik maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Rotterdam en Schiphol. Deze toeslag koop je op het station of online. In de Thalys is deze NS dagkaart niet geldig.

Bekijk ook eens de overige actuele treinkaartacties!