Voordelige NS dagretour (€ 20,-) inclusief belegd broodje met verse sap bij Bakker Bart

  • Te bestellen t/m 31 maart 2018
  • Kaartjes te gebruiken t/m 30 april 2018
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig

Via de Spoordeelwinkel van NS kun je t/m 31 maart 2018 een voordelige dagretour kopen inclusief een voucher die je bij Bakker Bart kunt inleveren voor een belegd broodje met verse sap. Zo’n combideal is met zo’n gratis tussendoortje een ideale treinkaart actie voor een dagje uit naar jouw favoriete stad.

De dagretour

Met een dagretour is het alleen mogelijk een retourtje te maken naar een door jou gekozen bestemming. Dus heen en terug reizen over hetzelfde traject. Dit kan met deze goedkope treinkaartjes op doordeweekse dagen na 09.00 uur tot 04.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag. In het weekend en op feestdagen zijn deze treinkaartjes ook voor 09.00 uur te gebruiken.

Geldigheid NS dagretour

Deze voordelige treinkaartjes zijn te verzilveren en te gebruiken t/m 31 maart 2018 en zijn, met uitzondering van de Thalys, geldig in de treinen van alle treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam dan dien je een kleine toeslag te betalen.

Treinkaartjes bestellen

Treinkaartjes van Spoordeelwinkel zijn heel eenvoudig online te bestellen. Na het bestellen en betalen van de treinkaartjes ontvang je een bevestigingsmail met daarin een tegoedbon die je bij Bakker Bart kunt inleveren voor het broodje met de verse sap, plus een voucher die je nodig hebt om de treinkaartjes te verzilveren. Wanneer je de treinkaartjes verzilverd hebt kun je er voor kiezen deze uit te printen of het treinkaartje op je telefoon te laden. Dit laatste kan alleen met de speciale NS Xtra app. De tegoedbon voor de hartige snack met warme drank moet sowieso uitgeprint worden. Dit komt omdat het technisch nog niet mogelijk is deze ook op je telefoon te laden.

1e klas reizen

Het is mogelijk om voor € 7,- meer een 1e klas treinkaartje aan te schaffen. Het treinkaartje kost je dan € 26,-.