Goedkoop treinkaartje via Spoordeelwinkel incl. lunch bij Bakker Bart (€ 19)

Spoordeelwinkel
 • NS Dagretour
 • Optie 2x enkele reis + € 5,-
 • Incl. belegd broodje met verse sap
 • Prijs: €21,-
 • Te bestellen t/m 30 november 2019
 • Kaartjes te gebruiken t/m 31 december 2019
 • Geldig op werkdagen na 09.00u
 • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig

Treinkaartjes incl. belegd broodje met sap/smoothie van Bakker Bart

Via de Spoordeelwinkel van NS kun je t/m 31 december 2019 een voordelige trein dagretour kopen. Bij deze actie zit een voucher inbegrepen die je bij Bakker Bart kunt inleveren voor een belegd broodje met een sapje. Een ideale treinkaartactie dus voor bijvoorbeeld een dagje shoppen. En dat voor maar € 19,-.

Voorwaarden en geldigheid van de NS dagretour

Met een dagretour zoals deze is het alleen mogelijk een retourtje te maken naar een door jou gekozen bestemming. Dus heen- en terugreizen over hetzelfde traject. Dit kan met deze goedkope treinkaartjes op doordeweekse dagen na 09.00 uur tot 04.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag. In het weekend en op feestdagen zijn deze treinkaartjes ook voor 09.00 uur te gebruiken. De combideal is voor € 19,- te koop t/m 30 november 2019 en is te verzilveren en te gebruiken t/m 31 december 2019. Deze treinkaartjes zijn, met uitzondering van de Thalys en Eurostar, geldig in de treinen van alle Nederlandse treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam dan betaal je een kleine toeslag.

Goedkoper alternatief

Nog goedkoper ben je uit met de AH treinkaartjes die t/m 17 november 2019 in de aanbieding zijn. Deze kosten per stuk €16,50. Bij aankoop van 2 stuks is de prijs p.st. €15,50 en bestel je er 3 of meer dan betaal je maar €14,50!! Ook bij deze treinaanbieding van AH betreft het een NS dagretour.

Treinkaartje + Bakker Bart voucher bestellen

Treinkaartjes van Spoordeelwinkel zijn heel eenvoudig online te bestellen. Na het bestellen van de treinkaartjes ontvang je een bevestigingsmail met daarin een couponcode voor het verzilveren van de treinkaartjes en een tegoedbon die je bij Bakker Bart kunt inleveren voor het broodje en het sapje. Wanneer je de couponcode verzilverd hebt kun je er voor kiezen deze uit te printen of het treinkaartje op je telefoon te laden. Dit laatste kan alleen met de speciale NS Reisplanner Xtra app. De voucher voor Bakker Bart moet sowieso uitgeprint worden.

Het is bij het bestellen van deze actie mogelijk om voor € 5,- meer te kiezen voor 2 losse enkeltjes i.p.v van een dagretour. Ideaal voor iedereen die niet op dezelfde dag terug wil reizen maar wel gebruik wil maken van deze actie.

Reizen met de dagretour + Bakker Bart voucher

In Nederland bevinden zich 160 Bakker Bart filialen. Welke treinreis je ook gaat maken, er is er altijd wel eentje in de buurt waar je de voucher kan inleveren. Dit is alleen mogelijk op je reisdag en in combinatie met het bijbehorende treinkaartje.

Een e-ticket is altijd persoonsgebonden. Zorg dus dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt als je met dit treinkaartje gaat reizen, ook als je een mobiele ticket hebt. Een mobiel ticket is alleen geldig als het geladen is in de NS Reisplanner Xtra app. Zorg ervoor dat je telefoon voldoende is opgeladen zodat je je vervoersbewijs altijd kunt tonen. In- of uitchecken is niet nodig. Stations die afgesloten zijn met poortjes kun je openen door de vierkante barcode op je e-ticket te scannen bij het poortje met het ‘scan ticket’-symbool.


 

Veel gestelde vragen

Kinderen t/m 3 jaar zijn reizen sowieso gratis. Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar is er de Railrunner. Deze kost €2,50 en is online aan te schaffen!

Nee. Bij aankoop hoef je nog geen reisdatum door te geven.  Dit doe je pas tijdens het verzilveren van de voucher die je ontvangt na betaling. Zorg er wel voor dat je dit verzilveren doet in de geldigheidsperiode van deze treinkaartactie.

Ja dit mag. Als het maar een stop is op een tussengelegen station op het traject die de NS Reisplanner aangeeft om jouw eindbestemming te bereiken.

Nee dat is op dit moment nog niet mogelijk bij Spoordeelwinkel. Aanbiedingen van Spoordeelwinkel kunnen alleen betaald worden met iDEAL.

Ja hoor dat is geen probleem. De rest kun je gewoon met iDEAL betalen.

Nee. De coupon die je bij Smullers kunt inleveren voor de patat en de milkshake is alleen geldig op de dag dat je gebruik maakt van deze aanbieding.

Deze kun je gewoon openen met QR code op je Spoordeelwinkel treinkaartje. Kies daarvoor wel een poortje uit met het scanticket symbool

Reistips

 • Er worden de komende maanden weer een aantal spoorwerkzaamheden uitgevoerd. Check dus voordat je gaat reizen de NS reisplanner of de NS app voor het actuele reisadvies.
 • Verzilver je treinkaartje pas als je ook echt zeker weet dat je op die dag gaat reizen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kun je namelijk niet meer wijzigen.
 • Zorg er voor dat je telefoon voldoende is opgeladen wanneer je je tickets in je telefoon hebt staan.