Goedkoop treinkaartje via Spoordeelwinkel incl. lunch bij Bakker Bart (€ 21)

Bakker Bart NS
Helaas deze treinkaartactie is verlopen!! Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

  • Te bestellen t/m 31 augustus 2018
  • Kaartjes te gebruiken t/m 30 september 2018
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig

Treinkaartjes incl. belegd broodje met verse sap van Bakker Bart

Via de Spoordeelwinkel van NS kun je t/m 31 augustus 2018 een voordelig trein dagretour kopen inclusief een voucher die je bij Bakker Bart kunt inleveren voor een belegd broodje met een vers sapje. Voor maar €21,- is deze combideal een ideale treinkaart actie voor een dagje uit naar jouw favoriete stad helemaal met dat heerlijke tussendoortje.

Spoordeelwinkel aanbieding incl 3 gangen diner

Voorwaarden en geldigheid van de NS dagretour

Met een dagretour is het alleen mogelijk een retourtje te maken naar een door jou gekozen bestemming. Dus heen- en terugreizen over hetzelfde traject. Dit kan met deze goedkope treinkaartjes op doordeweekse dagen na 09.00 uur tot 04.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag. In het weekend en op feestdagen zijn deze treinkaartjes ook voor 09.00 uur te gebruiken. De combideal is voor € 21,- te koop t/m 31 augustus 2018 en is te verzilveren en te gebruiken t/m 30 september 2018. Het is mogelijk voor € 3,- meer een 1e klas treinkaartje aan te schaffen. Je betaalt dan € 24,-. De retourtickets zijn, met uitzondering van de Thalys en Eurostar, geldig in de treinen van alle Nederlandse treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam dan betaal je een kleine toeslag.

Treinkaartje + Bakker Bart voucher bestellen

Treinkaartjes van Spoordeelwinkel zijn heel eenvoudig online te bestellen. Na het bestellen en betalen van de treinkaartjes ontvang je een bevestigingsmail met daarin een tegoedbon die je bij Bakker Bart kunt inleveren voor het broodje en de verse sap (300 ml). Wanneer je het treinkaartje met de couponcode verzilverd hebt kun je er voor kiezen deze uit te printen of het treinkaartje op je telefoon te laden. Dit laatste kan alleen met de speciale NS Reisplanner Xtra app. De voucher voor Bakker Bart moet sowieso uitgeprint worden.

 Reizen met de dagretour + Bakker Bart voucher

In Nederland bevinden zich 170 Bakker Bart filialen. Welke treinreis je ook gaat maken, er is er altijd wel eentje in de buurt waar je de voucher kan inleveren. Dit is alleen mogelijk op je reisdag en in combinatie met het bijbehorende treinkaartje.

Een e-ticket is altijd persoonsgebonden. Zorg dus dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt als je met dit treinkaartje gaat reizen, ook als je een mobiele ticket hebt. Een mobiel ticket is alleen geldig als het geladen is in de NS Reisplanner Xtra app. Zorg ervoor dat je telefoon voldoende is opgeladen zodat je je vervoersbewijs altijd kunt tonen. In- of uitchecken is niet nodig. Stations die afgesloten zijn met poortjes kun je openen door de vierkante barcode op je e-ticket te scannen bij het poortje met het ‘scan ticket’-symbool op de rechterdeur. De rechterzijde van het poortje is ook te herkennen aan een verlicht vlak.

Trein Bakker Bart