Goedkoop 1e klas treinreis naar je favoriete stad

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.
 • Prijs: €26,-
 • 1e klas NS dagretour
 • Verkrijgbaar t/m 31 januari 2018
 • Te gebruiken t/m 28 augustus 2018
 • Incl koffie, thee of chocolade melk bij Kaldi
 • Op werkdagen geldig na 09.00u
 • Op zaterdag en zondag de gehele dag geldig

Zin in een stedentripje per trein maar dan wel met goedkope treinkaartjes waarmee je lekker comfortabel 1e klas kunt reizen, in heerlijke stoelen met veel beenruimte? Bij Spoordeelwinkel kun je t/m 31 januari 2018 een 1e klas dagretour treinkaartjes bestellen voor de vaste prijs van € 26,-. Je kunt voor dit bedrag zelf uitkiezen naar welk station je wilt reizen. Let er wel op dat het hierbij om een dagretourtje gaat en niet om een NS dagkaart. Je reist dus rechtstreeks naar je bestemming en weer terug op het traject dat door NS reisplanner geadviseerd wordt.

Bij deze actie zit een kop koffie, thee of chocolademelk met of zonder slagroom van een Kaldi vestiging inbegrepen. Deze warme drankjes ontvang je na inlevering van de bijgeleverde voucher.

Reizen met dit treinkaartje

Met dit treinkaartje is het op werkdagen alleen mogelijk om vanaf 09.00 uur te reizen. Op een zaterdag of een zondag zijn deze treinaartjes de gehele dag geldig. Inchecken is niet nodig en instappen kan in de treinen van alle treinvervoerders uitgezonderd de Thalys. Wil je reizen met de ICE of de Intercity direct tussen Schiphol en Rotterdam dan dien je nog een kleine toeslag te betalen.

Deze treinkaartjes bestellen

Deze treinkaart aanbieding bestel je via de site van NS Spoordeelwinkel. Op deze site geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen en vul je de gevraagde gegevens in. Na betaling met iDEAL ontvang je de voucher voor de warme drank en de vouchercode voor het verzilveren van de treinkaartjes in je mailbox. Verzilver deze treinkaartjes niet al te lang van tevoren. Mocht er iets tussenkomen waardoor je geen gebruik kunt maken van je verzilverde treinkaartjes dan kun je ze niet meer wijzigen of inruilen voor geld terug.

Treinkaartjes op je telefoon

Treinkaartjes die geleverd worden bij deze actie kun je ook op je telefoon tonen aan het controlerend personeel via de NS Reisplanner Xtra app. Maar het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om ze gewoon thuis uit te printen.

 
 • De voucher voor de warme drank is alleen geldig op de dag van reizen.
 • Alle locaties van Kaldi vind je op de pagina kaldi.nl/winkels.
 • Voorkom teleurstellingen check voor werkzaamheden aan het spoor de site van NS of de Reisplanner Xtra app. Zeker met deze treinkaartjes waarbij datum en reisplan vast staan kan dit veel ergernissen voorkomen.
 • Verzilver de treinkaartjes niet al de lang van te voren. Eenmaal verzilverde e-tickets zijn niet meer te wijzigen of te annuleren.