NS dagretour + FEBO kroket met friet en saus

Etos NS dagretour april 2018

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

 • Prijs: €22,-
 • NS dagretour
 • Verkrijgbaar t/m 31 januari 2018
 • Te gebruiken t/m 28 februari 2018
 • Incl FEBO kroket met patat en saus
 • Op werkdagen geldig na 09.00u
 • Op zaterdag en zondag de gehele dag geldig
Voordelig op reis met een goedkoop treinkaartje en onderweg genieten van een patatje met saus en een heerlijke kroket? Voor maar €22,- kun je zo’n voordelige maar ook heerlijke treinkaartactie bij Spoordeelwinkel scoren! Febo telt in Nederland 65 vestigingen dus dikke kans dat je er één op jouw route aantreft.

NS Dagretour

Het treinkaartje in deze combinatiedeal van Spoordeelwinkel is een dagretour in e-ticket vorm en is alleen online verkrijgbaar. Nadeel van dit treinkaartje is dat een koerswijziging tijdens je reisdag niet meer mogelijk is omdat bij het verzilveren al moet worden aangegeven tussen welke stations je wilt gaan reizen. Is een dagje lukraak treinen niet je bedoeling en kan je je nu al verheugen op het patatje van de Febo met een kroket? Dan is dit iets voor jou.

Deze treinkaartactie bestellen

Tot en met 31 januari 2018 zijn deze goedkope treinkaartjes via de pagina NS Spoordeelwinkel bestellen. Na het invullen van enkele gegevens kun je de betaling via iDEAL verrichten. Hierna ontvang je van Spoordeelwinkel een mailtje met daarin de voucher die je bij Febo kunt inleveren voor het patatje met saus en kroket plus de linkcode die je nodig hebt voor het verzilveren van de treinkaartjes.

Reizen met deze treinkaartjes

De treinkaartjes die bij deze actie geleverd worden kun je gebruiken t/m 28 februari 2018. Voor alle e-tickets dus voor ook deze geldt dat in- of uitchecken niet nodig is. Vanwege de veiligheid op stations zal je op veel stations dit treinkaartje wel moeten scannen bij een poortje om binnen te komen.

Voor 09.00u ’s ochtends is het op maandag t/m vrijdag niet mogelijk om met deze goedkope treinkaartjes je treinreis te beginnen. Dit kan wel op een zaterdag of een zondag want op die dagen mag je de hele dag gebruik maken van de trein. Verder maakt het met deze actie niet uit met welke treinvervoerder je meegaat want alleen in de Thalys is reizen met dit treinkaartje niet toegestaan. Let wel op dat je een toeslag moet betalen wanneer je gebruik wilt maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Rotterdam en Schiphol.

Tips

 • Het is ook mogelijk om deze actie te upgraden naar een 1e klas treinreis. Je betaald dan 28,-. Dus € 6,- meer.
 • Alle locaties van Febo vestigingen vind je op febo.nl/locaties.
 • Voorkom teleurstellingen check voor werkzaamheden aan het spoor de site van NS of de Reisplanner Xtra app. Zeker met deze treinkaartjes waarbij datum en reisplan vast staan kan dit veel ergernissen voorkomen.
 • Verzilver de treinkaartjes niet al de lang van te voren. Eenmaal verzilverde e-tickets zijn niet meer te wijzigen of te annuleren.


Op de hoogte gehouden worden van de nieuwste acties?!

 
 
 
 
 
 
 

Veel gestelde vragen over deze treinkaartaanbieding

Nee, Spoordeelwinkel meldt expliciet in hun actievoorwaarden dat de voucher die je krijgt voor de patat met kroket alleen in te leveren is op de dag van reizen.

Ja Spoordeelwinkel is een onderdeel van NS. Een soort van webwinkel met leuke uitjes.

Het is inderdaad mogelijk om tijdens je reis met deze e-tickets je reis te onderbreken op een tussenstation. Als je daarna maar wel weer op hetzelfde traject blijft reizen.