1e klas weekenddagretour € 19,-

treinkaartjes actievandedag

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

  • Weekenddagretour
  • € 19,-
  • Te koop t/m 7 januari 2018
  • Te gebruiken t/m 28 januari 2018
  • 1e klas treinkaartje
  • Alleen geldig in het weekend

Altijd al een keertje 1e klas willen reizen maar toch uit budgettair oogpunt steeds voor een 2e klas treinkaartje gekozen? Met deze 1e klas treinkaartactie uit de Treinpakkers editie van Spoordeelwinkel heb je de kans om een keer 1e klas spotgoedkoop naar een door jou gekozen bestemming te reizen en weer terug voor maar € 19,-

Reizen met deze treinkaartjes

Met deze 1e klas treinkaartjes kan alleen in het weekend gereisd worden. Eenmaal gekochte treinkaartjes uit deze actie zijn te gebruiken t/m 28 januari 2018 en zijn geldig bij alle treinvervoerders in Nederland. Voor het reizen in de ICE of de Intercity direct tussen Rotterdam en Schiphol is een toeslag vereist. In de Thalys is dit treinkaartje niet geldig.
Het voordeel met e-tickets is dat je hiermee niet hoeft in en uit te checken. Neem wel een legitimatiebewijs mee want e-tickets zijn persoonsgebonden. De QR-code die op je e-ticket staat afgebeeld kun je gebruiken voor eventueel gesloten poortjes die je op steeds meer stations tegenkomt.

De treinkaartactie bestellen

Deze voordelige 1e klas treinkaartjes zijn t/m 7 januari 2018 alleen online te bestellen via de link spoordeelwinkel.nl/weekenddagretour-1e-klas. Op deze pagina vul je je reisdoel in en je e-mailadres waar de tickets naar toe gestuurd moeten worden. Je reisdatum kun je tijdens het bestellen ook invullen maar mag je ook op een later tijdstip bepalen. Wil je deze goedkope treinkaartjes voor iemand anders bestellen? Vul dan het e-mailadres van diegene in. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox met daarin een linkcode om je treinkaartjes te verzilveren. Deze kun je vervolgens uitprinten, maar ze mogen ook als mobiele tickets getoond worden op het schermpje van je smartphone via de Xtra app.