AD en Regiokranten treinkaartactie

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

Via de webwinkel van AD en de Regiokranten kun je t/m 26 november 2017 voor € 18,- een 2e klas, of voor € 25,- een 1e klas dagretourtje kopen inclusief een warme drank met een croissant of chocoladebroodje bij een Délifrance vestiging.

Deze treinkaartjes kopen
Deze voordelige combideal kun je bestellen via de site spoordeelwinkel.nl/campagnes. Op deze site maak je de keuze voor 1e of 2e klas treinkaartjes. Wanneer je één van beide hebt aangeklikt kun je aangeven hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen. Vervolgens klik je op ‘in de winkelwagen’ en vul je je gegevens in waarna je kunt betalen met iDEAL. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link voor het verzilveren van de e-tickets en in een bijlage de voucher die je kunt inleveren bij Délifrance voor de warme drank met zoete snack. Print beide duidelijk leesbaar uit. Verzilver de tickets zo kort mogelijk voor je gewenste reisdag. Mocht er een storing zijn op de dag dat jij wilt reizen of je eigen plannen wijzigen ineens, dan kun je op een later moment nog gebruik maken van deze treinkaartactie doordat je de tickets nog niet geactiveerd/verzilverd hebt. Ook is het mogelijk deze treinkaartjes als mobiel ticket op je smartphone te laden. Dit kan alleen met de speciale Reisplanner Xtra app.

Tot wanneer en in welke treinen geldig

Deze treinkaartjes kun je verzilveren en gebruiken 21 januari 2018. Met deze treinkaartjes kun je op maandag t/m vrijdag niet eerder dan 09.00 instappen. Op zaterdag of zondag kun je wel de hele dag gebruik maken van deze treinkaartjes. Reizen kan in alle binnenlandse treinen. Wil je gebruik maken van de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en ICE International dan moet je een kleine toeslag betalen. In de Thalys zijn deze treinkaartjes niet geldig.

 

zoete snackwarme drankDagretour1 persoon€ 18,-