Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

NS Dagertour aanbieding van Spoordeelwinkel inclusief Frozen Yogurt

Goedkope treinkaartjes Primera OV dagkaart

Goedkoop treinen tussen twee stations voor € 19,-De hele maand augustus heeft Spoordeelwinkel i.s.m. Yoghurt Barn een voordelige, maar vooral ook heerlijke dagretouractie in de aanbieding. Met deze treinkaartactie van Spoordeelwinkel reis je van station naar station en weer terug over hetzelfde traject inclusief een Frozen Yogurt bij Yogurt Barn. Dit alles voor maar €19,- 2e klas. Wil je liever 1e klas reizen dan betaal je € 24,- voor deze treinkaartactie.

Waar zit Yoghurt Barn en wat is het eigenlijk

Yoghurt Barn is een trendy keten in Nederland die (biologische) yoghurt serveert die jezelf kan pimpen met bijvoorbeeld koekjes, chocolade of fruit en is door het AD uitgeroepen tot het lekkerste ontbijtje buiten de deur in Nederland. Daarnaast serveren ze ook smoothies, broodjes en natuurlijk koffie en thee. Met hun knipoog naar het traditionele boerenleven straalt het een ontspannen sfeer uit. Wil je deze dagretouractie gebruiken voor een stedentripje of een vrienden/familie bezoekje dan is deze combideal zeker een aanrader om kennis te maken met deze gezellige ontmoetingsplek.

Wil je weten waar de 12 Yoghurt Barns gevestigd zijn? Bezoek dan de link yoghurtbarn.nl/locaties.

Hoe gebruik ik deze dagretour

Omdat deze dagretour geleverd wordt in de vorm van een e-ticket is in- of uitchecken niet nodig. Wel dien je een legitimatiebewijs mee te nemen omdat een e-ticket altijd persoonsgebonden is.

Met en NS dagretour reis je rechtstreeks naar je eindbestemming en ook rechtstreeks weer terug. Dus zonder omwegen zoals je dat wel kan doen met een NS dagkaart. Wel is het mogelijk om een stop te maken op een tussengelegen station om bijvoorbeeld even te shoppen of familie of vrienden te bezoeken. Vervolg je reis daarna wel weer verder op hetzelfde traject.

Tijdens je treinreis kun je gebruik maken van alle binnenlandse treinvervoerders. Ook reizen in de ICE of de Intercity Direct tussen Rotterdam en Schiphol is mogelijk met deze treinkaartjes al moet je dan wel een toeslagkaartje kopen. In de Thalys is het niet toegestaan om op vertoon van deze treinkaartjes je doel te bereiken.

Met deze treinkaartaanbieding van Spoordeelwinkel is het alleen mogelijk om op doordeweekse dagen te reizen na 09.00u. Op een zaterdag of een zondag is het mogelijk de hele dag gebruik te maken van deze treinkaartjes.

Waar en hoe koop ik deze treinkaartaanbieding

Deze treinkaartaanbieding kun je vinden via de link spoordeelwinkel.nl/product/dagje-uit-yoghurtbarn.

 Het bestellen gaat als volgt:

  • Geef aan of je 1e of 2e klas treinkaartjes wilt bestellen en hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen.
  • Klik ze in de winkelwagen.
  • Plaats de bestelling.
  • Vul je gegevens in en accepteer de voorwaarden.
  • Betaal met iDEAL.
  • In je mailbox ontvang je een couponcode die je nodig hebt voor het daadwerkelijk downloaden en printen van deze goedkope treinkaartje en een aparte voucher die je kunt inleveren voor een Frozen Yoghurt.

1 persoons€19,-e-ticket

Veel gestelde vragen over deze treinkaartaanbieding

Het is inderdaad mogelijk om tijdens je reis met deze e-tickets je reis te onderbreken op een tussenstation. Als je daarna maar wel weer op hetzelfde traject blijft reizen.

Nee dat is niet mogelijk. Wanneer je deze treinkaartactie eenmaal hebt gekocht is annuleren of wijzigen niet meer mogelijk.

Ja hoor! Ook bij een treinkaartactie zoals deze heb je recht op geld terug bij vertraging.

Nee, het is alleen mogelijk om deze aanbieding te betalen met iDEAL.