NS Spoordeelwinkel/Delifrance dagertour aanbieding

NS dagretour Spoordeelwinkel

Helaas deze treinkaartactie is verlopen. Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

Treinen tussen twee stations inclusief lunch voor € 19,-Al enige tijd biedt Spoordeelwinkel i.s.m. Délifrance combiaanbiedingen aan die ideaal zijn voor een dagje uit omdat er een lunch bij de prijs zit inbegrepen. Ook nu is het t/m 31 augustus 2017 mogelijk te profiteren van deze combideal. Dit keer bestaat de lunch uit een sapje en een zoete lekkernij in de vorm van een muffin, brownie, american cookie of macaron met een smoothie of jus d’orange. Je hebt de keuze uit ruim 60 Délifrance vestigingen verspreid over het hele land. Wil je weten of er een vestiging op jouw treinroute ligt? Ga dan naar clubdelifrance.nl/Vestigingen.

Goedkoop reizen op 1 traject

Het treinkaartje dat Spoordeelwinkel in deze treinkaartactie aanbiedt is een NS dagretour en geen NS dagkaart zoals die regelmatig bij Blokker, AH, Actievadedag en Kruidvat aangeboden worden. Dit betekent dus dat je niet onbeperkt alle kanten op mag reizen maar gebonden bent aan 1 traject. Dus alleen tussen 2 door jou uitgekozen stations.

Wanneer deze treinkaartjes gebruiken

Deze treinkaartjes mag je gebruiken in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Dus reis je het eerste gedeelte van je traject met NS dan mag je tijdens je reis gerust overstappen naar een trein van een andere vervoerder om je eindstation te bereiken. Ook is het mogelijk om met een kleine toeslag gebruik te maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Rotterdam en Schiphol. In de Thalys is dit treinkaartje niet geldig.

Het treinkaartje dat je ontvangt van Spoordeelwinkel is een e-ticket. In- of uitchecken is dus niet nodig. Omdat e-tickets persoonsgebonden zijn kan het wel zo zijn dat controlerend personeel a.d.h.v. je legitimatiebewijs wil controleren of jij daadwerkelijk degene bent die op de e-tickets vermeld staat. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de QR-code die op je e-ticket staat.

De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 30 september 2017. Let erop dat je met deze treinkaartjes op doordeweekse dagen niet mag instappen voor 09.00u. In het weekend mag je wel de hele dag gebruik maken van deze goedkope treinkaartjes.

Tips

  • Voor € 5,- meer kun je ook voor 1e klas reizen kiezen. Je betaalt dan € 25,- voor deze treinaanbieding.
  • Wil je deze goedkope treinkaartjes combineren met een uitje of een stedentrip kijk dan eens op website Actievandedag. Op deze website vind je uitjes die je voordelig kunt combineren met treinkaartacties als deze.
  • Voorkom teleurstellingen en check voor werkzaamheden aan het spoor de site van NS of de Reisplanner Xtra app. Zeker met deze treinkaartjes waarbij datum en reisplan vaststaan kan dit veel ergernissen voorkomen.
  • Verzilver de treinkaartjes niet al de lang van te voren. Eenmaal verzilverde e-tickets zijn niet meer te wijzigen of te annuleren.