Kruidvat treinkaartjes juni actie 2018

NS dagretour

Met goedkope treinkaartjes van Kruidvat vanaf €13,99 een dagje onbeperkt treinen door heel Nederland

 • Dal-uren dagkaart
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • 1 treinkaartje € 15,99 p.st.
 • 2 treinkaartjes € 14,99 p.st.
 • 3+ treinkaartjes € 13,99 p.st.
 • Naar de actiepagina
 • Online en in de winkel te koop van 18 juni t/m 1 juli 2018 
 • Treinkaartjes te gebruiken t/m 26 augustus 2018
 • Op werkdagen niet geldig tussen 06.30u -09.00u en tussen 16.00u -18.30u
 • Op zaterdag en zon- of feestdagen de gehele dag geldig
 • Verplicht in- en uitchecken per vervoerder
 • Eenmalige chipkaartjes
Vanaf 18 juni 2018 kun je bij Kruidvat weer een goedkoop treinkaartje kopen. Ook deze keer is dit Kruidvat treinkaartje een NS dagkaart waarmee je, in tegenstelling tot een NS dagretour die HEMA en AH steeds vaker aanbieden, kris kras met de trein door heel Nederland mag reizen. Het enige verschil met de treinkaartjes die Kruidvat in de voorgaande jaren verkocht is dat deze treinkaartjes ook op doordeweekse dagen te gebruiken zijn en dus niet alleen in het weekend.

Stapelkorting! Hoe meer Kruidvat treinkaartjes hoe goedkoper

De Kruidvat treinkaartjes zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar van 18 juni t/m 1 juli 2018 en kosten € 15,99 p.st. Koop je er 2 dan betaal je maar € 14,99 p.st. Bij aankoop van 3 Kruidvat treinkaartjes of meer betaal zelfs maar € 13,99 voor één treinkaartje! Hoe meer treinkaartjes, hoe meer korting dus.

Houd er rekening mee dat bij het online bestellen van deze Kruidvat treinkaartjes er nog €3,99 aan verzendkosten bijkomt.

Eenmalige Chipkaart

Kruidvat verkoopt deze treinkaartjes weer in de vorm van eenmalige chipkaarten. Deze treinkaartjes zijn na aankoop gelijk te gebruiken. Enig nadeel van zo’n eenmalige chipkaart is dat in- en uitchecken per vervoerder verplicht is. Iets wat met een e-ticket niet van toepassing is.

Reizen met de Kruidvat dagkaart

Omdat het Kruidvat treinkaartje een dal-uren dagkaart is kan er alleen gereisd worden buiten de spitsuren. Dus niet tussen 6.30u en 9.00u en tussen 16.00u en 18.30u. Eenmaal ingecheckt in de daluren mag je blijven zitten tijdens de spituren en je reis afmaken. De treinkaartjes uit deze actie zijn te gebruiken in de periode van 18 juni t/m 26 augustus 2018.
Reizen kan in de treinen van alle treinvervoerders maar let op! Stap je tijdens je reis over in een trein van een andere vervoersmaatschappij, dan dien je eerst uit te checken om vervolgens weer in te checken bij de vervoerder waar je je reis mee voortzet. Valt dit overstappen naar een andere vervoerder nou net in de piekuren? Dan moet je te wachten totdat de piekuren weer voorbij zijn. Overstappen tussen twee treinen van dezelfde vervoerder is altijd mogelijk. In het weekend en op zon- en feestdagen zijn deze treinkaartjes de gehele dag geldig.

Het is ook mogelijk om met dit treinkaartje gebruik te maken van de ICE en de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam. Wil je deze Kruidvat treinkaartjes gebruiken in de ICE of de Intercity direct dan dien je een toeslag te betalen. In de Thalys is dit Kruidvat treinkaartje niet geldig.

Goedkoop reizen maar niet op dezelfde dag terug?

Ben je op zoek naar een goedkoop treinkaartje maar wil je eigenlijk niet op dezelfde dag terug? Dan is de 2 x voordelige enkel van Actievandedag iets voor je. Deze los van elkaar te gebruiken treinkaartjes zijn te koop per twee en kosten € 12,- per stuk.