Treinkaartjes Kruidvat

Met Kruidvat treinkaartjes dagje reizen tussen twee stations incl. koffie met bonbons € 21,-

Aanbieding Spoordeelwinkel

Helaas deze treinkaartactie is verlopen!! Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

  • Dagretour
  • Prijs: € 21,-
  • Te bestellen t/m 30 september 2018
  • Kaartjes te gebruiken 21 oktober 2018
  • Geldig op werkdagen na 09.00u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
  • Inclusief koffie of thee met bonbons bij The Chocolate Company
  • Actiepagina Kruidvat

Vanaf 17 september 2018 zijn er weer treinkaartjes te koop bij Kruidvat. Dit keer gaat het niet om een Kruidvat NS dagkaart maar om een Kruidvat NS dagretour. Hiermee dien je van te voren je reisdoel te bepalen en zit je vast aan het door jou gekozen traject.

Reizen met deze Kruidvat treinkaartjes

Deze Kruidvat treinkaartjes worden alleen online geleverd in de vorm van e-tickets. Je hoeft er dus niet voor de deur uit. Omdat je met e-tickets reist is in- of uitchecken niet nodig. Let er wel op dat e-tickets persoonsgebonden zijn, je dient dus wel een legitimatiebewijs mee te nemen. Zo kun je aantonen dat jij degene bent die op de e-tickets vermeld staat.

Met deze Kruidvat treinkaartjes kun je t/m 21 oktober 2018 reizen met alle binnenlandse treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de Intercity direct of de ICE (binnenlandse traject)  dan is een toeslag verplicht. In de Thalys en de Eurostar is dit Kruidvat treinkaartje niet geldig.

De treinkaartjes zijn te gebruiken op maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 04.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag. Op zaterdag of zondag zijn de treinkaartjes de gehele dag geldig.

Deze Kruidvat treinkaartjes bestellen

Voor het bestellen van deze Kruidvat treinkaartjes ga je naar de actiesite van Kruidvat. Hier geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen. Na betaling ontvang je een couponcode die je vervolgens weer kunt verzilveren op de site van ns.nl/couponcode. Na het verzilveren kun je de e-tickets uitprinten en kan je reis beginnen.

Goedkopere alternatieven

Goedkopere alternatieven voor deze treinkaartactie van Kruidvat zijn de treinkaartacties van Spoordeelwinkel. Deze biedt op dit moment ook een voordelige dagretour aan voor maar € 19,-. Hierbij zit inbegrepen een kop koffie of thee met een Italiaanse lekkernij die je kunt nuttigen bij Doppio.

Goedkoop reizen maar niet op dezelfde dag terug?

Ben je op zoek naar een goedkoop treinkaartje maar wil je eigenlijk niet op dezelfde dag terug? Dan is de 2x voordelige enkel van Actievandedag iets voor je. Deze los van elkaar te gebruiken treinkaartjes zijn te koop per twee en kosten € 12,- per stuk.