Treinkaartjes Kruidvat

Kruidvat treinkaartjes actie – NS dagkaart v.a. €14,50

(wegen succes verlengd t/m 24 februari 2019)

Helaas deze treinkaartactie is verlopen!! Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.
  • NS dagkaart (daluren)
  • Prijs: € 16,50
  • Te bestellen t/m 24 februari 2019
  • Kaartjes te gebruiken t/m 31 maart 2019
  • Op doordeweekse niet geldig tussen 06.30 – 09.00u en 16.00 – 18.30
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
  • e-tickets
  • Actiepagina Kruidvat

Goedkope treinkaartjes van Kruidvat

Er zijn weer Kruidvat treinkaartjes te koop! Deze keer in de vorm van NS dagkaarten waarmee je in de daluren onbeperkt kunt reizen door heel Nederland. Kruidvat levert de NS dagkaarten niet als eenmalige chipkaarten zoals voorheen maar verkoopt zowel online als in de winkel vouchercodes die je thuis online kunt verzilveren voor treinkaartjes in de vorm van e-tickets. Kruidvat treinkaartjes zijn altijd ideaal te gebruiken voor een dagje uit, familie- vriendenbezoekje of dagje shoppen. Helemaal voor mensen die niet beschikken over een OV chipkaart.
Ook ideaal te gebruiken i.c.m. met de Huishoudbeurs die er weer aan staat te komen!

Kruidvat treinkaartjes met stapelkorting

Ook deze keer hanteert Kruidvat weer een stapelkorting. Koop je 1 treinkaartje dan is de prijs € 16,50. Bij aankoop van 2 treinkaartjes betaal je € 15,50 en koop je er 3 of meer dan betaal je € 14,50 voor een dagje onbeperkt reizen. Deze actie is dus iets duurder dan de actie van vorig jaar maar nog heel voordelig voor een dagje onbeperkt treinen.

Niet geldig in de ochtend- en avondspits

Net als alle andere goedkope treinkaartjes zijn ook deze Kruidvat treinkaartjes niet te gebruiken op doordeweekse dagen tussen 06.30 – 09.00 uur. Nieuw is dat nu ook NS dagkaart van Kruidvat niet meer te gebruiken is in de avondspits tussen 16.00 – 18.30. Zelfs wanneer je ingecheckt hebt voor 16.00 uur is het niet meer mogelijk om de reis af te maken in de avondspits. Je zult dus in bezit moeten zijn van een ander soort treinkaartje om de reis in de spits af te maken of je moet de terugreis uitstellen tot na de spits.
In het weekend gelden deze beperkingen niet. Je kunt dan je reis beginnen wanneer je maar wilt tot 04.00 uur in de ochtend van de volgende dag.

Verder is het goed te weten dat ook deze treinkaartjes te gebruiken zijn in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Wil je met deze treinkaartjes gebruik maken van de ICE dan moet je een kleine toeslag betalen. De treinkaartjes met toeslag zijn ook te gebruiken op het binnenlandse traject van de ICE. In de Thalys of de Eurostar zijn de Kruidvat treinkaartjes niet geldig. Ook niet op het binnenlandse traject.

Deze Kruidvat treinkaartjes kopen en verzilveren

De vouchers die nodig zijn voor het verzilveren van de Kruidvat treinkaartjes zijn zowel in de winkel (m.u.v. stationslocaties) als online in de webshop van Kruidvat te koop. Het verzilveren kan tot op de laatste dag van de gebruiksperiode die t/m 31 maart 2019 loopt. Dit verzilveren doe je op de speciale NS/Kruidvat site. Hier vul je de code in die je vindt op de kassabon of in je bevestigingsmail + je naam en de datum waarop je wilt reizen. Daarna ontvang je binnen een uur je e-tickets van NS reizigers in je mailbox. Deze print je uit en neem je mee op reis. Omdat e-tickets altijd persoonsgebonden zijn moet je kunnen aantonen dat jij degene bent die op de e-ticket vermeld staat. Vergeet dus niet een identiteitsbewijs mee te nemen als je op stap gaat.

Let er op dat eenmaal verzilverde e-tickets niet meer gewijzigd kunnen worden. Verzilver dus je vouchercode zo kort mogelijk voordat je gaat reizen.

Wel reizen in de avondspits met alternatief

Wil je een goedkoop treinkaartje die je wel in de avondspits kunt gebruiken? Ga dan voor de voordelige NS dagretour van Spoordeelwinkel. Bij deze aanbieder scoor je voordelige treinkaartjes die iets duurder zijn dan die van Kruidvat, maar waarmee je wel in de avondspits mag (terug)reizen. Hierbij gaat het wel om een dagretourtje, dus moet je in tegenstelling tot de NS dagkaart, zoals die van Kruidvat, van te voren een reisdoel opgeven.

Goedkoop reizen maar niet op dezelfde dag terug?

Ben je op zoek naar een goedkoop treinkaartje maar wil je eigenlijk niet op dezelfde dag terug? Dan is de 2x voordelige enkel van Actievandedag interessant  voor je. Deze los van elkaar te gebruiken treinkaartjes zijn te koop per twee en kosten € 12,50 per stuk.