Treinkaartjes Kruidvat

Kruidvat treinkaartjes
 • Treinkaartje enkele reis
 • Prijs: € 12,50 p.st.
 • Tegen inlevering van 200 punten € 10,50 p.st.
 • Kaartjes te gebruiken t/m 17 november 2019
 • Op maandag t/m vrijdag geldig van 09.00
 • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
 • 2e klasse treinkaartjes
 • Actiepagina Kruidvat treinkaartjes

Voor de 3e keer dit jaar verkoopt Kruidvat weer goedkope treinkaartjes voor alleen een enkele reis en ook dit keer kosten deze treinkaartjes € 12,50. Super handig voor iedereen die wel goedkoop wil reizen maar niet op dezelfde dag terug wil of helemaal niet terug wil reizen. Tegen inlevering van 200 Kruidvat punten ben je nog goedkoper uit. Je betaalt dan slechts € 10,50 voor dit goedkope treinkaartje enkele reis.
Deze treinkaartjes zijn zowel in de winkel als online te koop. Treinkaartjes kopen tegen inlevering van je gespaarde Kruidvat punten kan alleen in de winkel.


Geldigheid

De reisperiode van deze Kruidvat treinkaartjes loopt van 19 augustus t/m 22 september 2019 en is op maandag t/m vrijdag alleen geldig na 09.00 uur. Reis je in het weekend of op een feestdag dan kun je er de hele dag gebruik van maken.
Ook deze Kruidvat treinkaartjes zijn geldig in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders. Dus niet alleen in de treinen van NS maar ook in die van Arriva, Breng, Connexxion, Blauwnet, Qbuzz en Keolis. Wil je gebruik maken van de IC International (binnenlands traject) of de Intercity Direct dan dien je van te voren een toeslagkaartje te kopen. In de Thalys of de Eurostar is dit Kruidvat treinkaartje niet geldig.
In- of uitchecken is met deze treinkaartjes niet nodig. Je kunt gelijk de trein in maar houdt de tickets wel bij de hand om deze te kunnen tonen aan het controlerend personeel.
Let erop dat deze treinkaartjes alleen geldig zijn op het traject dat NS reisplanner aangeeft om je eindbestemming te bereiken. Het is dus niet toegestaan om met een omweg naar je bestemming te reizen. Wel is het toegestaan om een stop te maken op een tussengelegen station. Als je de reis maar voortzet op het door jou van te voren gekozen traject.

Kruidvat treinkaartjes kopen

Net als alle andere treinkaartaanbiedingen worden ook deze Kruidvat treinkaartjes geleverd in de vorm van e-tickets. Dit betekent dus dat je na betaling in de winkel of online via de webshop een vouchercode ontvangt die je t/m 27 november 2019 kunt verzilveren via de site ns.nl/couponcode voor de geldige trein e-tickets waarmee je kunt gaan reizen. Deze e-tickets die je ontvangt in je mailbox  kun je uitprinten maar ook op je telefoon laden.

Treinkaartjes van VakantieVeilingen een goedkoper alternatief

Wil je 2 van deze treinkaartjes in het weekend gebruiken als weekendretour dan ben je goedkoper uit met de weekend treinkaartjes van VakantieVeilingen. Deze worden alleen aangeboden per 2 stuks, maar per saldo ben je dan voor € 10,- per enkele reis goedkoper uit.

Veel gestelde vragen

Ja bij deze treinkaartjes moet je tijdens het verzilveren doorgeven wat je bestemming wordt.

Dit is mogelijk maar goedkoper is het om voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar de Railrunner aan te schaffen. Deze kost € 2,50 en is de gehele dag geldig. Kinderen t/m 3 jaar reizen sowieso gratis.

Nee helaas is dat niet mogelijk. Wanneer je de treinkaartjes hebt verzilverd zijn deze niet meer te wijzigen.

Nee dat hoeft niet. In de overzichtspagina van je bestelling zijn er 2 opties:

 • Downloaden en printen
 • Laden in je mobiele telefoon

Ja hoor. Je mag deze treinkaartjes gebruiken tot 04.00 in de vroege ochtend van de volgende dag.

Helaas niet. Deze treinkaartjes zijn alleen verkrijgbaar als 2e klas treinkaartjes.

Tips:

 • Voorkom teleurstellingen en check altijd voordat je gaat reizen of er spoorwerkzaamheden zijn op het traject dat jij wil reizen.
 • Ook met een Kruidvat treinkaartje heb je recht op geld terug bij vertraging. Check de pagina geld terug bij vertraging van NS.
 • Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar reizen voordeliger met de Railrunner! Deze kost €2,50 en is ook 1 reisdag onbeperkt te gebruiken. Kinderen in de leeftijd t/m 3 jaar reizen sowieso gratis mee.
 • Verzilver je treinkaartjes pas wanneer je ook zeker weet dat je gaat reizen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kunnen niet meer worden gewijzigd.
Plan je reis in de onderstaande OV planner en bereken of het AH treinkaartje daadwerkelijk goedkoper is dan de gewone prijs die de OV planner laat zien.