Kruidvat treinkaartjes maart actie 2018

NS dagretour

Met goedkope treinkaartjes van Kruidvat vanaf €13,99 een dagje onbeperkt treinen door heel Nederland

 • Dal-uren dagkaart
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • 1 treinkaartje € 15,99 p.st.
 • 2 treinkaartjes € 14,99 p.st.
 • 3+ treinkaartjes € 13,99 p.st.
 • Naar de actiepagina
 • Online en in de winkel te koop 12 t/m 25 maart 2018 
 • Treinkaartjes te gebruiken t/m 30 april 2018
 • Op werkdagen niet geldig tussen 06.30u -09.00u en tussen 16.00u -18.30u
 • Op zaterdag en zon- of feestdagen de gehele dag geldig
 • Verplicht in- en uitchecken per vervoerder
 • Eenmalige chipkaartjes
Vanaf 12 maart 2018 kun je bij Kruidvat weer een goedkoop treinkaartje kopen. Ook deze keer is dit Kruidvat treinkaartje een NS dagkaart waarmee je, in tegenstelling tot een NS dagretour die HEMA en AH steeds vaker aanbieden, kris kras met de trein door heel Nederland mag reizen. Het enige verschil met de treinkaartjes die Kruidvat in de voorgaande jaren verkocht is dat deze treinkaartjes ook op doordeweekse dagen te gebruiken zijn en dus niet alleen in het weekend.

Stapelkorting! Hoe meer Kruidvat treinkaartjes hoe goedkoper

De Kruidvat treinkaartjes zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar van 12 maart t/m 25 maart 2018 en kosten € 15,99 p.st. Koop je er 2 dan betaal je maar € 14,99 p.st. Bij aankoop van 3 Kruidvat treinkaartjes of meer betaal zelfs maar € 13,99 voor één treinkaartje! Hoe meer treinkaartjes, hoe meer korting dus.

Houd er rekening mee dat bij het online bestellen van deze Kruidvat treinkaartjes er nog €3,99 aan verzendkosten bijkomt. Een goed alternatief voor het online bestellen van een voordelige NS dagkaart zou daarom de NS dagkaartactie van Actievandedag voor je kunnen zijn. Deze is wel iets duurder maar wordt geleverd in de vorm van een e-ticket waardoor er geen verzendkosten worden berekend. In verhouding ben je dan goedkoper uit en je hebt de kaartjes ook meteen in huis.

Eenmalige Chipkaart

Kruidvat verkoopt deze treinkaartjes weer in de vorm van eenmalige chipkaarten. Deze treinkaartjes zijn na aankoop gelijk te gebruiken. Enig nadeel van zo’n eenmalige chipkaart is dat in- en uitchecken per vervoerder verplicht is. Iets wat met een e-ticket niet van toepassing is.

Reizen met de Kruidvat dagkaart

Omdat het Kruidvat treinkaartje een dal-uren dagkaart is kan er alleen gereisd worden buiten de spitsuren. Dus niet tussen 6.30u en 9.00u en tussen 16.00u en 18.30u. Eenmaal ingecheckt in de daluren mag je blijven zitten tijdens de spituren en je reis afmaken. De treinkaartjes uit deze actie zijn te gebruiken in de periode van 12 maart t/m 13 mei 2018.
Reizen kan in de treinen van alle treinvervoerders maar let op! Stap je tijdens je reis over in een trein van een andere vervoersmaatschappij, dan dien je eerst uit te checken om vervolgens weer in te checken bij de vervoerder waar je je reis mee voortzet. Valt dit overstappen naar een andere vervoerder nou net in de piekuren? Dan moet je te wachten totdat de piekuren weer voorbij zijn. Overstappen tussen twee treinen van dezelfde vervoerder is altijd mogelijk. In het weekend en op zon- en feestdagen zijn deze treinkaartjes de gehele dag geldig. Op 27 april 2018 (Koningsdag) is deze niet geldig.
Het is ook mogelijk om met dit treinkaartje gebruik te maken van de ICE en de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam. Voor gebruik van de ICE betaal je dan een kleine toeslag. Voor het gebruik van de Intercity Direct is normaal gesproken ook een toeslag van toepassing, ware het niet dat deze in de periode van 10 december 2017 t/m 8 april 2018 toeslagvrij is in de daluren. In de Thalys is dit Kruidvat treinkaartje niet geldig.

Alternatief: NS dagretour actie of 2 x enkel aanbieding

Wil je goedkope treinkaartjes die ook in de avondspits geldig zijn en is de mogelijkheid van onbeperkt reizen niet noodzakelijk voor je? Dan kan de  NS dagretour aanbieding inclusief lunch of de NS dagretour aanbieding incl. koffie met cake waarschijnlijk nog een betere optie voor je zijn. Wil je niet dezelfde dag weer terug omdat je bijvoorbeeld ergens wilt overnachten, dan is de 2 x enkel aanbieding van Actievandedag voor jou de beste keuze.