Treinkaartjes Kruidvat

Kruidvat goedkope treinkaartjes
 • Treinkaartje daluren dagkaart
 • Prijs: € 16,50 p.st.
 • Bij aankoop van 2 treinkaartjes € 15,50 p.st.
 • Bij aankoop van 3 of meer treinkaartjes € 14,50 p.st.
 • Te bestellen t/m 7 juli 2019
 • Kaartjes te gebruiken t/m 18 augustus 2019
 • Op maandag t/m vrijdag geldig van 09.00
 • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
 • e-tickets
 • 2e klasse treinkaartjes
 • Actiepagina Kruidvat

Helaas deze treinkaartjes actie is verlopen! Ga voor de meest actuele acties naar ons overzicht goedkope treinkaartjes.

Bij Kruidvat zijn t/m 7 juli 2019 weer goedkope treinkaartjes te koop! Dit keer weer in de vorm van een dal-uren-dagkaart. Hiermee kun je een dagje onbeperkt door heel Nederland reizen. Omdat je met deze Kruidvat treinkaartjes niet vastzit aan 1 traject is het een ideaal treinkaartje om meerdere bestemmingen aan te doen op 1 dag.

Kruidvat treinkaartjes kopen

Deze treinkaartjes van Kruidvat zijn t/m 7 juli 2019 te koop en kosten € 16,50 p.st. Je kunt ze nog goedkoper krijgen wanneer je er meer bestelt. Koop je er namelijk 2 dan betaal je € 15,50 en bij aankoop van 3 of meer betaal je zelfs maar € 14,50 voor een dagje treinen! Het kopen van deze treinkaartjes kan zowel online als in de winkel. In beide gevallen ontvang je een activatiecode die je op de site van NS kunt verzilveren voor een geldige NS dagkaart. In de winkel ontvang je deze activatiecode op je kassabon en wordt deze meegegeven in een bewaarmapje. Bestel je de activatiecode online dan ontvang je deze in een bevestigingsmail.
Eenmaal gekochte codes kun je verzilveren t/m 18 augustus 2019 via een link van NS. Doe dit wel wanneer je zeker weet wie er van de treinkaartjes gebruik gaat maken en wanneer de treinkaartjes gebruikt gaan worden. Eenmaal verzilverde treinkaartjes zijn namelijk niet meer te wijzigen of te annuleren!

Na het verzilveren van de treinkaartjes ontvang je deze als e-ticket in je mailbox. Je kan er dan voor kiezen om de e-tickets uit te printen of de e-tickets in je telefoon te laden via de NS app in de App Store  of de Google Play Store. Kies je er voor om de treinkaartjes op je telefoon te laden? Zorg dan dat je je telefoon goed opgeladen hebt voordat je op reis gaat!

Reizen met deze Kruidvat treinkaartjes

In- of uitchecken is niet nodig als je met deze treinkaartjes op stap gaat. Je kan dus zo in de trein stappen. Indien je door poortjes moet, scan dan de QR-code. De poortjes die dit kunnen zijn te herkennen aan het ticketscan logo. Zorg wel dat je 2e klas gaat zitten want 1e klas reizen is met deze treinkaartjes niet toegestaan. Verder kun je gebruik maken van alle binnenlandse treinvervoerders. Wil je gebruik maken van het binnenlandse traject van de ICE of de Intercity direct dan dien je een toeslag te betalen. In de Eurostar of de Thalys is dit treinkaartje van Kruidvat niet geldig. Houdt de treinkaartjes tijdens de reis wel bij de hand voor de conducteur.

Met een dal-uren-dagkaart zoals deze van Kruidvat is het niet toegestaan om op doordeweekse dagen te reizen in de ochtend- of avondspits. Dus niet tussen 06.30 uur – 09.00 uur en tussen 17.00 uur – 18.30 uur. Zelfs al ben je gestart in de daluren dan nog is het niet mogelijk om in piekuren je reis af te maken. Reis je in het weekend dan gelden deze beperkingen niet. Dan kun je aan je heen- en terugreis beginnen wanneer je maar wilt.

Treinkaartjes bij Trekpleister

Mocht er geen Kruidvat filiaal bij jou in de buurt zijn en wil je toch heel graag de treinkaartjes in de winkel kopen i.p.v. online? Dan heb je geluk wanneer er wel een winkel van Trekpleister bij jou in de buurt zit. Trekpleister verkoopt namelijk exact dezelfde treinkaartjes in dezelfde periode tegen dezelfde prijs. Het enige verschil is dat Trekpleister de treinkaartjes niet online verkoopt maar alleen in de winkel.

Wel reizen in de avondspits met goedkope treinkaartjes?

Komt het niet goed uit dat je aan het eind van de dag tot 18.30 moet wachten om weer verder te kunnen reizen? Ga dan voor een goedkoop treinkaartje die wel geldig is in de avondspits. Deze vind je in ons overzicht goedkope treinkaartjes.

Veel gestelde vragen

Tips:

 • Voorkom teleurstellingen en check altijd voordat je gaat reizen of er spoorwerkzaamheden zijn op het traject dat jij wil reizen.
 • Ook met een Kruidvat treinkaartje heb je recht op geld terug bij vertraging. Check de pagina geld terug bij vertraging van NS.
 • Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar reizen voordeliger met de Railrunner! Deze kost €2,50 en is ook 1 reisdag onbeperkt te gebruiken. Kinderen in de leeftijd t/m 3 jaar reizen sowieso gratis mee.

Moet ik een bestemming doorgeven?

Nee dit hoeft niet. Het gaat bij deze treinkaartactie om een NS dagkaart. Dus je kunt kris kras door Nederland toeren.

Kunnen kinderen ook gebruik maken van deze treinkaartjes?

Dit is mogelijk maar goedkoper is het om voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar de Railrunner aan te schaffen. Deze kost € 2,50 en is de gehele dag geldig. Kinderen t/m 3 jaar reizen sowieso gratis.

Kan ik mijn verzilverde e-ticket nog wijzigen?

Nee helaas is dat niet mogelijk. Wanneer je de treinkaartjes hebt verzilverd zijn deze niet meer te wijzigen.

Moet ik deze treinkaartjes uitprinten?

Nee dat hoeft niet. In de overzichtspagina van je bestelling zijn er 2 opties:

 • Downloaden en printen
 • Laden in je mobiele telefoon

Zijn deze treinkaartjes ook in de nachttreinen geldig?

Ja hoor. Je mag deze treinkaartjes gebruiken tot 04.00 in de vroege ochtend van de volgende dag.

Is deze treinkaartactie er ook in een 1e klas versie?

Helaas niet. Deze treinkaartjes zijn alleen verkrijgbaar als 2e klas treinkaartjes.
Plan je reis in de onderstaande OV planner en bereken of het AH treinkaartje daadwerkelijk goedkoper is dan de gewone prijs die de OV planner laat zien.