Treinkaartjes Kruidvat
Treinkaartjes Kruidvat in de aanbieding v.a. €14,50 p.st.

 • Dagretour
 • Prijs: €16,50
 • Tegen inlevering van 200 punten € 14,50 p.st
 • Te koop t/m 8 december 2019
 • Te gebruiken t/m 5 januari 2020
 • Doordeweeks alleen geldig in de daluren
 • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
 • 2e klasse treinkaartjes
 • Niet geldig i.c.m. andere acties
 • Actiepagina Kruidvat treinkaart aanbieding

Net als AH afgelopen maand, verkoopt Kruidvat op dit moment weer goedkope treinkaartjes in de vorm van extra voordelige dagretourtjes. Super handig voor een dagje uit, helemaal in deze feestelijke decembermaand.
De treinkaartjes kosten net als bij AH € 16,50. Wil je in aanmerking komen voor een extra korting van € 2,-? Lever dan 200 Kruidvat spaarpunten in en reis dan voor maar €14,50 naar jouw favoriete bestemming.

Reizen met Kruidvat treinkaartjes

Met deze Kruidvat treinkaartjes is het op doordeweekse dagen alleen toegestaan om te reizen in de daluren. Dat betekent dus dat je tijdens de ochtendspits (06.30u – 09.00u) en de avondspits (16.00u – 18.30u) niet meer met deze treinkaartjes in de trein mag zitten. Ook je reis afmaken in de spits wanneer je bent ingestapt in de daluren is niet mogelijk. In het weekend en op feestdagen gelden deze beperkingen niet en zijn deze Kruidvat treinkaartjes de hele dag geldig.
Ook Kruidvat verkoopt zijn treinkaartjes in de vorm van e-tickets. Dit betekent dus dat je gaat reizen met zelf uitgeprinte treinkaartjes. Het is tegenwoordig ook mogelijk om je e-tickets op je telefoon te tonen. Gebruik daarvoor de speciale NS app.
In- of uitchecken is niet nodig en de OV-poortjes kun je openen met de QR-code die op je ticket staat afgebeeld.
Met uitzondering van de Thalys en de Eurostar zijn deze treinkaartjes geldig in alle treinen van Nederland. Dus naast de NS kan je ook reizen met Arriva, Breng, Connexxion, Qbuzz, Blauwnet en Keolis. Deze treinkaartjes zijn ook te gebruiken in de ICE en de Intercity direct, al moet je voor deze 2 wel een kleine toeslag betalen.

Kruidvat treinkaartjes kopen

Deze treinkaartjes zijn zowel online als in de winkel te koop. Wil je jouw Kruidvat punten inleveren om voor de korting in aanmerking te komen dan kan dat alleen in de winkel en niet online.
Na betaling ontvang je een voucher die je kunt verzilveren op de pagina van NS Let er op dat eenmaal verzilverde treinkaartjes niet meer te wijzigen zijn. Verzilver dus de treinkaartjes zo kort mogelijk van te voren zodat de kans dat je reis eventueel niet door kan gaan minimaal is.

Liever een goedkoop treinkaartje waarmee je onbeperkt kris kras door heel Nederland kunt reizen? Ga dan voor de populaire NS dagkaart actie van Actievandedag.

Veel gestelde vragen

Ja bij deze treinkaartjes moet je tijdens het verzilveren doorgeven wat je bestemming wordt.

Dit is mogelijk maar goedkoper is het om voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar de Railrunner aan te schaffen. Deze kost € 2,50 en is de gehele dag geldig. Kinderen t/m 3 jaar reizen sowieso gratis.

Nee helaas is dat niet mogelijk. Wanneer je de treinkaartjes hebt verzilverd zijn deze niet meer te wijzigen.

Nee dat hoeft niet. In de overzichtspagina van je bestelling zijn er 2 opties:

 • Downloaden en printen
 • Laden in je mobiele telefoon

Ja hoor. Je mag deze treinkaartjes gebruiken tot 04.00 in de vroege ochtend van de volgende dag.

Tips:

 • Voorkom teleurstellingen en check altijd voordat je gaat reizen of er spoorwerkzaamheden zijn op het traject dat jij wil reizen.
 • Ook met een Kruidvat treinkaartje heb je recht op geld terug bij vertraging. Check de pagina geld terug bij vertraging van NS.
 • Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar reizen voordeliger met de Railrunner! Deze kost €2,50 en is ook 1 reisdag onbeperkt te gebruiken. Kinderen in de leeftijd t/m 3 jaar reizen sowieso gratis mee.
 • Verzilver je treinkaartjes pas wanneer je ook zeker weet dat je gaat reizen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kunnen niet meer worden gewijzigd.
Plan je reis in de onderstaande OV planner en bereken of het AH treinkaartje daadwerkelijk goedkoper is dan de gewone prijs die de OV planner laat zien.