Treinkaartjes Kruidvat

Op dit moment zijn er geen goedkope treinkaartjes bij Kruidvat in de aanbieding. Check ons overzicht goedkope treinkaartjes voor een andere treinkaart actie.

Goedkope treinkaartjes bij Kruidvat v.a. € 15,-

 • Dagretour
 • Prijs: € 17,-
 • Stapelkorting: 2 stuks € 16,- van 3+ € 15,- p.st. 
 • Te koop v.a. 17 februari t/m 8 maart 2020
 • Te gebruiken v.a. 17 februari t/m 13 april 2020
 • Doordeweeks alleen geldig in de daluren
 • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
 • 2e Klasse treinkaartjes
 • Niet geldig i.c.m. andere acties
 • Actiepagina Kruidvat treinkaart aanbieding

Vanaf 17 februari t/m 8 maart 2020 zijn de populaire Kruidvat treinkaartjes weer te koop. Deze goedkope treinkaartjes zijn ideaal te gebruiken voor mensen die niet beschikken over een OV-chipkaart maar toch een uitje willen maken met de trein. Bijvoorbeeld tijdens de voorjaarsvakantie die precies begint wanneer ook deze treinkaartactie van start gaat. Zelfs voor mensen met een kortingsabonnement van NS kan een Kruidvat treinkaartje op bepaalde trajecten voordeliger uitvallen.

Reizen met Kruidvat treinkaartjes

Net als alle andere goedkope treinkaartjes zijn ook deze Kruidvat treinkaartjes op doordeweekse dagen alleen geldig in de daluren. Dus dat betekent dat je er niet mee mag reizen tussen 06.30u. – 09.00u. en tussen 16.00u. – 18.30u. Zelfs je reis afmaken in de piekuren wanneer je bent ingestapt tijdens de daluren is niet mogelijk. Ga je de Kruidvat treinkaartjes gebruiken op een zaterdag of een zondag dan gelden deze beperkingen niet en kun je er de hele dag mee reizen.
Omdat je reist met treinkaartjes in de vorm van e-tickets hoef je niet in of uit te checken. Eventueel gesloten OV-poortjes die je op steeds meer stations tegenkomt kun je openen met de vierkante barcode op je e-ticket. Deze Kruidvat treinkaartjes zijn niet alleen geldig in de treinen van NS maar ook in de treinen van met Arriva, Breng, Connexxion, Qbuzz, Blauwnet en Keolis. Zelfs in de Intercity direct en op het binnenlandse traject van de ICE zijn deze treinkaartjes met een kleine toeslag geldig.  Alleen in de Thalys en de Euorstar is het niet toegestaan om op vertoon van deze treinkaartjes te reizen.

Stapelkorting

Ook voor deze treinkaart aanbieding geldt een stapelkorting. Bij aankoop van 2 treinkaartjes kosten deze € 16,- p.st. en koop je er 3 of meer dan betaal je slechts € 15,- voor een dagje met de trein er op uit!

Kruidvat treinkaartjes bestellen

Deze Kruidvat treinkaartjes zijn te koop van 17 februari t/m 8 maart 2020 en zijn zowel in de winkel als ook online te koop. Na betaling ontvang je een voucher die je uiterlijk voor 13 april 2020 online via de site van NS kan verzilveren voor een geldig vervoersbewijs. Na het verzilveren kun je niks meer wijzigen of annuleren. Wij adviseren dus om het verzilveren kort van te voren te doen. Mocht je om wat voor een reden dan ook niet kunnen op de door jou van te voren gekozen reisdag, dan zijn je verzilverde treinkaartjes niet meer te gebruiken op een andere dag en is geld terug ook niet van toepassing. Na het verzilveren kun je je treinkaartjes uitprinten maar ook op je telefoon laden via de NS Xtra App.

Veel gestelde vragen

Ja bij deze treinkaartjes moet je tijdens het verzilveren doorgeven wat je bestemming wordt.

Dit is mogelijk maar goedkoper is het om voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar de Railrunner aan te schaffen. Deze kost € 2,50 en is de gehele dag geldig. Kinderen t/m 3 jaar reizen sowieso gratis.

Nee helaas is dat niet mogelijk. Wanneer je de treinkaartjes hebt verzilverd zijn deze niet meer te wijzigen.

Nee dat hoeft niet. In de overzichtspagina van je bestelling zijn er 2 opties:

 • Downloaden en printen
 • Laden in je mobiele telefoon

Ja hoor. Je mag deze treinkaartjes gebruiken tot 04.00 in de vroege ochtend van de volgende dag.

Tips:

 • Voorkom teleurstellingen en check altijd voordat je gaat reizen of er spoorwerkzaamheden zijn op het traject dat jij wil reizen.
 • Ook met een Kruidvat treinkaartje heb je recht op geld terug bij vertraging. Check de pagina geld terug bij vertraging van NS.
 • Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar reizen voordeliger met de Railrunner! Deze kost €2,50 en is ook 1 reisdag onbeperkt te gebruiken. Kinderen in de leeftijd t/m 3 jaar reizen sowieso gratis mee.
 • Verzilver je treinkaartjes pas wanneer je ook zeker weet dat je gaat reizen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kunnen niet meer worden gewijzigd.
Plan je reis in de onderstaande OV planner en bereken of het AH treinkaartje daadwerkelijk goedkoper is dan de gewone prijs die de OV planner laat zien.