NS Business Card aanschaffen

Wil je zakelijk gebruik gaan maken van de trein? Dan is de NS Business Card de ideale mobiliteitskaart met een enorm verrassend gebruiksgemak. De gebruiksvriendelijkheid zit met name in de flexibiliteit. Zo kun je met deze Business Card gebruik maken van een scala aan vervoersmiddelen om van a naar b te komen. Door in te loggen via Mijn NS Zakelijk kun je meteen inzien van welke vervoersdiensten je gebruik hebt gemaakt en de daarbij behorende kosten. Omdat je achteraf 1 keer per maand betaalt hoef je niet te denken om het regelmatig opwaarderen van je reissaldo. Verder heb je hierdoor ook geen gedoe meer met declaraties of dat je werknemers hun vervoer eerst moeten voorschieten. En is de kaart (tijdelijk) niet in gebruik dan wordt er ook niks afgeschreven. Je zit dus nergens aan vast omdat het geen abonnementsvorm is. Zo levert de NS Business Kaart je naast het vervoersgemak ook nog eens administratieve voordelen op!

Hoe werkt de NS-Business Card?

De NS Business Card is gratis aan te schaffen en meteen gebruiksklaar. Het enige wat je nodig hebt is een KVK-nummer en ter verificatie wordt je gevraagd per iDEAL 1 cent over te maken. Vervolgens kun je kiezen voor de volgende NS-Business Card opties:

Geen abonnementReizen op rekening tegen normaal tariefGratis
Dal abonnement40% korting in de daluren
Samenreiskorting (max. 3 pers.)
€ 4,05 p.mnd
Traject abonnementOnbeperkt reizen op een vast traject
40% korting in de daluren
Samenreiskorting (max 3 pers.)
Prijs afhankelijk van het gekozen traject
Trein vrij abonnementOnbeperkt reizen met de trein
Samenreiskorting (max. 3 pers.)
€ 322,- p.mnd
OV vrij abonnementOnbeperkt reizen met de trein, bus, tram en metro

Samenreiskorting (max 3 pers.)

€ 377,05

Opladen zoals je dat bij een OV chipkaart wel nodig is hoeft dus niet. Wat veel ondernemers niet weten is dat je met deze Business kaart niet alleen van het OV gebruik kan maken maar dat ook veel andere vervoersdiensten tot je beschikking staan. Zo is er de mogelijkheid een OV fiets of een Greenwheels auto te huren. Op vertoon van deze kaart kun je ook je fiets stallen in een bewaakte fietsstalling bij het station. Datzelfde geldt ook voor het parkeren van je auto op 1 van de 50 bewaakte P+R parkeerplaatsen bij stationslocaties. Zelfs het gebruik van een taxi is met de Business kaart mogelijk. En wil je internationaal reizen per trein? Ook dat kan met de NS-Business Card.

Alle NS-Business Card gebruiksmogelijkheden op een rijtje:

  • Reizen in de trein, tram metro en bus
  • Reizen in de internationale trein
  • Gebruik taxi
  • Huren OV fiets
  • Huren Greenwheels auto
  • Stallen fiets bij bewaakte fietsenstalling
  • Parkeren op P+R terrein
  • Korting op de toegangsprijs van de NS International Lounges

Nog een groot voordeel ten opzichte van reizen met eigen vervoer is dat je tijdens de reis gewoon kunt blijven doorwerken.