Trein HISWA

Goedkoop met de trein naar de HISWA

De HISWA Amsterdam Boat Show komt er weer aan. Voor tienduizenden watersportliefhebbers het begin van het nieuwe vaarseizoen! Omdat de HISWA plaatsvindt in de RAI Amsterdam en deze een eigen trein- en metrostation + tramhalte heeft, is dit evenement prima te bereiken per trein. Na je ritje in de trein is het nog maar een klein eindje lopen naar de RAI.  Zo ontwijk je de vele files rond Amsterdam en bespaar je ook nog eens € 21,- voor een dagkaart parkeren.

Wat kun je verwachten op de HISWA beurs

Voor topsporters tot recreanten, van klassieke boten tot het meeste luxe en snelste segment: voor iedereen is er wat te vinden op dit geweldige evenement. Naast de honderden boten en daarbij horende producten als vele handige musthaves vind je op dit evenement dit jaar ook weer een scala aan gave activiteiten. Zo is er o.m. het demoplein, het populaire InnovationLAB en het HISWA Sport Xperience. Op het hoofdpodium kun je je laten inspireren door interessante sprekers en zijn er allerlei workshops. Dit grootste watersport evenement van Nederland begint dit jaar op woensdag 11 maart en eindigt op zondag 15 maart 2020. Check op de HISWA openingstijden onderaan deze site.

Voordelige trein/entree combi’s

De toegangskaarten voor de HISWA kosten € 10,-.  Op vrijdag 13 maart is er de (enige) mogelijkheid de HISWA ’s avonds te bezoeken en dan betaal je € 6,50 voor een entreekaartje. Tijdens het bestellen biedt HISWA op hun site de mogelijkheid om naast entreekaartjes ook een voordelige NS dagretour te bestellen. Dit dagretourtje kost €18,- en hiermee reis je vanaf elk station in Nederland naar de HISWA en weer terug. Totaal betaal je dus voor de entree en het NS treinkaartje €28,-.Het gaat hierbij om een tweede klas treinkaartje, maar wil je liever eerste klas reizen dan kan dat natuurlijk ook en betaal je € 7,- meer voor de NS dagretour.

Alhoewel je met dit treinkaartje van HISWA al fors bespaart op een ‘gewoon’ dagretourtje van NS kan het nog voordeliger zijn om een entreekaartje te combineren met een actuele treinkaart aanbieding.  Deze vind je in ons overzicht goedkope treinkaartjes.  Om te bepalen welk goedkoop treinkaartje jou de meeste besparing oplevert, hebben wij in onderstaand schema de voor jou mogelijke combi’s op een rijtje gezet.

Overzicht HISWA /trein combi’s

Toegangskaart HISWA + goedkoop treinkaartje via de eigen site van de HISWA

  • Toegangskaart (€ 10,- + dagretour 2e klas €18,-) =  €28,- p.p.
  • Toegangskaart (€ 10,- + dagretour 1e klas € 25,-) = €35,-  p.p.

Toegangskaartje HISWA + NS groepsticket

Wil je met meerdere personen naar de HISWA dan is de NS Groepsticket een hele interessante optie. Bij een groepsticket geldt dat hoe meer personen mee gaan des te goedkoper het treinkaartje wordt. Een NS Groepsticket is een los enkeltje, vergeet dus niet voor de terugreis ook een Groepsticket aan te schaffen.

  • Toegangskaart (€10,-) + Groepsticket voor bijv. 5 personen (2x enkele reis € 6,70) = € 23,40 p.p.
  • Toegangskaart (€10,-) + Groepsticket voor bijv. 7 personen (2x enkele reis € 5,21) = € 20,42 p.p.

Openingstijden HISWA Amsterdam 2020

Woensdag 11 maart11.00u – 18.00u
Donderdag 12 maart11:10u – 18.00u
Vrijdag 13 maart11:00u – 22.00u
Zaterdag 14 maart10:00u – 18.00u
Zondag 15 maart10:00u – 18:00u

Adres RAI Amsterdam

Adres HISWA RAI Amsterdam:

  • Europaplein 24
  • 1078 GZ Amsterdam