Helaas deze treinkaartactie is verlopen!! Ga voor de meeste actuele treinkaartacties naar het overzicht op de homepagina.

Voordelig reizen tussen twee stations inclusief lunch bij La Place

Dagretour + lunch bij La Place €20,-

Kruidvat NS dagretour
 • Dagretour
 • Elke dag in de week te gebruiken
 • Prijs: € 20,-
 • Te koop t/m 30 april 2018
 • Te gebruiken t/m 31 mei 2018
 • Incl. sandwich + sap bij La Place
 • Op zaterdag en zon- en feestdagen de hele dag geldig
 • Op werkdagen de hele dag geldig na 09.00u
 • 2 Klasse e-tickets
 • 1e klasse + € 6,-
 • In- en uitchecken niet nodig
 • Naar de actiepagina

NS dagretour inclusief lunch bij La Place

Ergens een hapje eten tijdens een dagje treinen doet bijna iedereen die gebruik maakt van een voordelige NS dagkaart of NS dagretour. Daarom heeft NS Spoordeelwinkel een lunch bij La Place bij deze NS dagretour aanbieding van €20,- toegevoegd. Deze lunch bestaat uit een sandwich boerenkaas, beenham of kruidenroomkaas met een versgeperste sinaasappelsap. Van zichzelf is deze NS dagretour aanbieding al super voordelig. Helemaal als het een treinreis voor een iets langere afstand betreft. Met de lunch die NS Spoordeelwinkel er gratis bij doet maak je er helemaal een goedkoop treindagje van!

Reizen met La Place treinkaartjes

Het betreft bij deze treinkaartaanbieding een NS dagretour, dus zonder omwegen rechtstreeks naar je bestemming en weer terug over het door NS Reisplanner aangegeven traject. Een tussenstop maken in een stad die op de route ligt is wel mogelijk. Van deze mogelijkheid wordt door veel reizigers gebruik gemaakt.

Treinkaartjes van NS Spoordeelwinkel worden altijd geleverd in de vorm van e-tickets. Het handige aan e-tickets is dat je met dit vervoersbewijs niet hoeft in of uit te checken. Neem wel je legitimatiebewijs mee. E-tickets staan op naam en zonder een corresponderend legitimatiebewijs zijn de treinaartjes ongeldig. Eventueel gesloten poortjes kun je openen met de vierkante barcode op je e-ticket.

Ook met deze treinkaartactie van NS Spoordeelwinkel kun je met uitzondering van de Thalys en de Eurostar reizen met alle treinen in Nederland. Op werkdagen kan dat vanaf 09.00 uur, op de zaterdag en de zon- en feestdagen de hele dag. Koningsdag uitgezonderd, want dan is deze actie niet geldig. De La Place treinkaartjes zijn de hele maand april en mei te gebruiken.

Treinkaartjes online bestellen

Deze treinkaartactie is t/m 30 april 2018 heel eenvoudig online verkrijgbaar via de webwinkel van NS Spoordeelwinkel. Je ontvangt na het invullen van je gegevens en het doen van de betaling een bevestigingsmail met daarin de code voor het verzilveren van de treinkaartjes. Het verzilveren kun je gelijk doen, maar het is verstandiger dit kort voordat je ook echt gebruik gaat maken van de treinkaartjes te doen. Eenmaal verzilverde treinkaartjes kun je namelijk niet meer wijzigen. Het verzilveren van de treinkaartjes kan je na aankoop de hele maand april en mei doen. Na het verzilveren kun je ze  thuis uitprinten maar ook op je mobiel laden in de Reisplanner Xtra app.

De gratis lunch bij La Place

Tegelijk met de verzilvercode ontvang je ook de vouchercode voor de lunch. Deze vouchercode (in PDF-bijlage) kan niet op je mobiel geladen worden dus die moet je uitprinten. Het is niet mogelijk deze lunch op een andere dag te nuttigen dan op de reisdag zelf. De enige La Place locaties waar deze voucher niet geldig is bevinden zich in Eindhoven-Airport, Schiphol, Duinrell, Ziggodome en De Rai.Bekijk ook eens de overige actuele treinkaartacties!