Goedkope treinkaartjes La Place
La Place Voordelig treinkaartje

NS Spoordeelwinkel Dagretour aanbieding + lunch La Place

  • Dagretour
  • Prijs: vanaf € 35,-
  • Te koop t/m 30 april 2023
  • Te gebruiken t/m 30 april 2023 (m.u.v. 27/4)

  • Dagretour
  • Incl. broodje en drankje bij La Place
  • Keuze uit 9 verschillende steden
  • Geldig op werkdagen tussen 09.00u en 16.00u en na 18.30u
  • Op zaterdag of zondag de gehele dag geldig
  • Vanaf € 34,-

Spoordeelwinkel aanbieding

Zin in een uitje met de trein naar een leuke stad in Nederland voor een dagje shoppen of cultuur snuiven? Met deze treinkaart aanbieding van Spoordeelwinkel reis je voordelig naar 1 van de 9 geselecteerde steden. Bij deze treinkaartaanbieding zit een heerlijke lunch bij La Place inbegrepen.
Het treinkaartje betreft een tweede klas NS dagretour waarmee je vanaf een door jou gekozen station naar 1 van de steden reist en weer terug.

Keuze uit de onderstaande steden:

Den Bosch€ 35,-
Deventer€ 35,-
Eindhoven€ 35,-
Enschede€ 39,-
Groningen€ 39,-
Leeuwarden€ 39,-
Nijmegen€ 35,-
Rotterdam€ 35,-
Utrecht€ 35,-

Deze Spoordeelwinkel treinkaartjes bestellen

Deze treinkaart aanbieding is alleen online via de actiepagina van Spoordeelwinkel te bestellen. Op deze pagina geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen. Hierna vul je nog enkele gegevens in en maak je met iDEAL het bedrag over. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met de link voor het verzilveren van de treinkaartjes en de voucher die je bij La Place kunt inleveren voor een lunch. Deze treinkaartjes kun je vervolgens uitprinten of op je telefoon laden in de speciale NS Xtra app.

Treinkaartaanbieding gebruiken

Het treinkaartje dat je bij deze treinkaart aanbieding geleverd krijgt is een dagretour. Hiermee reis je dus naar een van te voren uitgekozen stad en weer terug over hetzelfde traject. Het is dus niet de bedoeling dat je met deze treinkaartjes via een omweg je reisdoel gaat bereiken. Je reist naar je bestemming op het traject dat NS reisplanner aangeeft. Het is wel geoorloofd om op een tussengelegen station een tussenstop te maken. Reis je dus bijvoorbeeld van Amersfoort naar Groningen dan kun je evt. in Zwolle een tussenstop maken, als je maar op hetzelfde traject je reis voortzet.

Eenmaal gekocht zijn deze treinkaartjes elke dag van de week te gebruiken. Waar je op moet letten is dat deze treinkaartjes op doordeweekse dagen niet geldig zijn tijdens de piekuren. Dus niet tussen 06.30 – 09.00 uur en 16.00 – 18.30. uur. Verder is het goed te weten dat, alhoewel het een NS actie is, je ermee kunt reizen in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders.