NS Spoordeelwinkel
  • Dagretour of 2 x enkel
  • Elke dag in de week te gebruiken
  • Prijs: dagretour € 19,- / 2 x enkel € 24,-
  • Incl. sandwich + sap bij La Place
  • Bij La Place op station locaties smoothie  i.p.v. sap
  • Op zaterdag en zon- en feestdagen de hele dag geldig
  • Op werkdagen de hele dag geldig na 09.00u
  • In- en uitchecken niet nodig
  • Te koop t/m 2 juni 2019
  • Te gebruiken t/m 30 juni 2019

Helaas deze treinkaartjes actie is verlopen! Ga voor de meest actuele acties naar ons overzicht goedkope treinkaartjes.

NS Spoordeelwinkel Dagretour aanbieding – i.s.m. La Place
Spoordeelwinkel aanbieding

Deze treinaanbieding van Spoordeelwinkel en La Place is ideaal voor iedereen die met de trein naar een leuke stad wil om een dagje te shoppen of juist cultuur wil snuiven. Tijdens zo’n dagje uit wil je natuurlijk ook even ergens lunchen. Spoordeelwinkel heeft daarom een super voordelige deal i.s.m. met La Place bedacht. Voor maar €19,- ontvang je namelijk een 2e klas dagretour en een voucher die je bij een La Place restaurant kunt inleveren voor een sandwich en een sapje. Lever je deze voucher in bij een La Place locatie op het station dan ontvang je een sandwich met een heerlijke smoothie.
Wil je liever niet op dezelfde dag terug?  Dan kun je kiezen voor de 2x enkel versie van deze actie. Je betaald dan €24,- voor twee enkeltjes die je los van elkaar kunt gebruik incl. de lunch bij La Place.

Op de actiepagina van Spoordeelwinkel geef je aan hoeveel treinkaartjes je wilt bestellen. Hierna vul je wat gegevens in en maak je met iDEAL het bedrag over. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin de voucher die je moet uitprinten en kunt inleveren voor de lunch en ontvang je een linkcode om je treinkaartjes te kunnen verzilveren op de couponsite van NS. Deze treinkaartjes kun je vervolgens uitprinten of op je telefoon laden in de speciale NS Xtra app.

La Place

La Place restaurants vind je in grote steden als Amersfoort, Zwolle, Arnhem, Amsterdam en Den Haag, maar ook bijvoorbeeld tegenover dierenpark Wildlands in Emmen. Er zijn in totaal ongeveer 80 La Place restaurants in Nederland, dus ook in een (grote) stad die jij wilt bezoeken zal er vast wel eentje te vinden zijn. Let er daarbij wel op dat de voucher bij de La Place restaurants in Duinrell, de Efteling, de Rai, Ziggodome en op Schiphol + Eindhoven Airport niet geldig is.

Treinkaartje/La Place combideal gebruiken

Het treinkaartje dat je bij deze La Place combideal krijgt geleverd is een dagretour. Hiermee reis je  dus naar een van te voren uitgekozen stad en weer terug over hetzelfde traject. Het is dus niet de bedoeling dat je met deze treinkaartjes via een omweg je reisdoel gaat bereiken. Je reist naar je bestemming op het traject dat NS reisplanner aangeeft. Het is wel geoorloofd om op een tussengelegen station een tussenstop te maken. Reis je dus bijvoorbeeld van Amersfoort naar Groningen dan kun je bijvoorbeeld in Zwolle een tussenstop maken, als je maar op hetzelfde traject je reis voortzet.

Omdat deze treinkaartjes geleverd worden als e-ticket is in- of uitchecken niet nodig. De OV poortjes die je op steeds meer stations vindt, kun je open met de QR-code op je ticket. Houdt de e-ticket bij de hand als je gaat reizen, de conducteur wil ze natuurlijk wel even zien. Omdat het persoonsgebonden vervoersbewijzen zijn kan bij controle naar je legitimatiebewijs gevraagd worden. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

Eenmaal gekocht zijn deze treinkaartjes elke dag van de week te gebruiken in de maanden oktober en november 2018. Waar je wel op moet letten is dat je op doordeweekse dagen niet eerder dan 09.0 uur kan beginnen met je reis. Voor de rest van de dag is deze geldig tot 04.00 uur in de vroege ochtend van de volgende dag. In het weekend is het geen probleem als je voor 09.00 uur je treinreis wilt starten. Verder is het goed te weten dat, alhoewel het een NS actie is, je ermee kunt reizen in de treinen van alle binnenlandse treinvervoerders.

NS dagkaart

Toch liever een treinkaartje waarmee je dagje onbeperkt kunt reizen? Ga dan voor de NS dagkaart actie van Actievandedag (€ 19,50). Met deze treinkaartjes reis je in de daluren een dagje kris kras door heel Nederland. Zonder dat je bij aankoop van deze treinkaartjes een reisdoel hoeft op te geven.

La Place

La Place restaurants vind je in grote steden als Amersfoort, Zwolle, Arnhem, Amsterdam en Den Haag, maar ook bijvoorbeeld tegenover dierenpark Wildlands in Emmen. Er zijn in totaal ongeveer 80 La Place restaurants in Nederland, dus ook in een (grote) stad die jij wilt bezoeken zal er vast wel eentje te vinden zijn. Let er daarbij wel op dat de voucher bij de La Place restaurants in Duinrell, de Efteling, de Rai, Ziggodome en op Schiphol + Eindhoven Airport niet geldig is.

In de onderstaande kaart vind je alle La Place vestigingen in Nederland. Zoom in om te checken of er een La Place filiaal aanwezig is op jouw bestemming.